computer-and-house click-and-collect-express-simplified truck
Evästeitä tarvitaan, jotta sivustomme toimisi oikein. Sen lisäksi saamme niistä tietoa siitä, kuinka käytät sivustoa, mikä taas auttaa meitä parantamaan sivustoamme entisestään. Lisäksi evästeitä käytetään tilastointitarkoituksiin, sivuston sisällön ja toimintojen parantamiseen sekä muilla sivustoilla olevan mainontamme parantamiseen. Käyttämällä sivustoamme hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoa evästeistä saat

Tietosuojakäytäntö

Sivuston käyttäjänä hyväksyt, että TOYS”R”US käsittelee henkilötietojasi tämän tietosuojakäytännön mukaan. TOYS”R”US-sivustoa ylläpitää ja rekisterinpitäjänä toimii TOP-TOY A/S (”TOP-TOY”).

TOYS”R”US kunnioittaa kaikkia internetissä julkaistavia henkilötietoja koskevia salassapitopyyntöjä. Ymmärrämme, että henkilötietojen käsittelyssä on noudatettava asianmukaisia suojaus- ja tietoturvatoimenpiteitä.

Jos et hyväksy tietosuojakäytäntöämme, pyydämme ettet käytä tätä sivustoa.

Henkilötiedot

Henkilötiedolla tarkoitetaan kaikkea sellaista tietoa, jotka voidaan tunnistaa henkilöä koskeviksi. Henkilötietoihin kuuluu mm. henkilön etu- ja sukunimi, ikä, sukupuoli, yksityisosoite tai muu osoite, sähköpostiosoite tai muu yhteystieto, riippumatta siitä, liittyvätkö ne henkilön yksityisasuntoon tai työpaikkaan.

Mitä henkilötietoja keräämme ja käytämme?

Voit käyttää tätä sivustoa kertomatta meille, kuka olet tai paljastamatta henkilötietojasi.

TOYS”R”US tarvitsee kuitenkin tiettyjä henkilötietoja, jotta se voi käydä kauppaa kanssasi sekä tarjota uutisia ja muita palveluita.

TOYS”R”US kerää ja käyttää tietojasi, kun

  • maksat ostokset
  • lähetät tiedustelun, valituksen tai annat palautetta
  • annat henkilötietoja meille sivuston välityksellä tai muuta kautta.

TOYS”R”US kerää sellaisia henkilötietoja, kuten esimerkiksi sähköposti- tai kotiosoite, joita tarvitaan palvelun tarjoamiseen asiakkaan tarpeen mukaan  tai asiakkaan ostokokemuksen parantamiseen mukaan lukien käyttäjätilin tietoihin ja ostohistoriaan perustuva markkinointi. Henkilötietojen tai henkilöön liittyvien tietojen kirjaaminen on tarpeen, jotta voimme analysoida, kuinka käyttäjät käyttävät TOYS"R"USin sivustoa Adobe Omnituren kautta.

TOYS”R”US ei kerää henkilötietoja asiakkaistaan kolmannen osapuolen avulla. Emme myöskään säilytä maksutietoja, kuten maksukorttien tilinumeroita, pankkitilinumeroita tai vastaavia.

Kenelle annamme henkilötietoja?

Sivustossa toysrus.fi antamiasi henkilötietoja luovutetaan ainoastaan:

  • yrityksen sisäisille osastoille
  • valituille ja luotettaville kolmansille osapuolille, jotka käyttävät tietoja tilaamiesi tuotteiden tai palveluiden toimittamiseen
  • liikekumppaneille, jotka vastaavat käyttäjätilisi rekisteröinnistä ja ylläpidosta.

 TOYS”R”US luovuttaa saamiaan henkilötietoja muille ainoastaan mahdollisissa väärinkäytöstapauksissa tai vilppiyrityksissä TOYS"R"USia kohtaan.

Jotta voimme kehittää ja parantaa toysrus.fi-sivustoa, pidämme tilastotietoa siitä, miten asiakkaamme sivustoa käyttävät. Tilastotietoa käytetään vain summaarisessa muodossa, jotta nähdään esimerkiksi mitä sivuja ja selaimia asiakkaamme suosivat. TOYS”R”US käyttää Adobe Omniturea tilastotietojen keräämiseen.

Edellä ja seuraavassa kappaleessa mainittuja tapauksia lukuun ottamatta TOYS”R”US ei luovuta tietoja asiakkaiden toysrus.fi-sivuston palveluiden käytöstä. 

Missä henkilötietoja säilytetään?

Henkilötiedot säilytetään palvelimilla Tanskassa ja/tai muissa turvallisiksi katsottavissa maissa tai maissa, joihin tiedot voidaan siirtää soveltuvien lakien mukaan. Osaa henkilötiedoista hallitsee kolmas osapuoli, joka säilyttää ja käsittelee niitä TOYS"R"USin puolesta tämän tietosuojakäytännön ja sovellettavien henkilötietolakien mukaisesti. Säilytämme henkilötietojasi vain niin kauan, kuin niitä edellä mainittujen ehtojen mukaisesti tarvitaan.

Tiedonsaantioikeus

Voit aina halutessasi muuttaa asiakastilisi tietoja, ilmoittaa meille, jos haluat meidän lähettävän sinulle tarjouksia tai tietoja palveluista, tai jos et enää halua saada uutiskirjeitä. Voit aina selvittää, mitä tietoja meillä on sinusta. Jos haluat saada kopion tiedoista tai vaatia niihin muutoksia, lähetä sähköposti osoitteeseen kirjoita asiakaspalveluun – napsauta tästä.

Asiakastietoja koskeva sopimus lisenssinantajien kanssa

Verkkosivustosta vastaa TOP-TOY A/S ("TOP-TOY"), joka toimii TOYS"R"US, INC.:n ja Geoffrey LLC:n lisensseillä (yhteisesti "Lisenssinantajat"). Käyttämällä tätä verkkosivustoa suostut siihen, että sivuston käytön yhteydessä käyttämäsi ja/tai luomasi nimet, osoitteet, puhelinnumerot, sähköpostiosoitteet, luottokorttitiedot, ostohistoria ja käyttäjän rekisteröintitiedot siirtyvät TOP-TOYlta Lisenssinantajille ja niiden valtuuttamille tahoille. Näiden ja muiden henkilötietojen siirtämisen tarkoituksena on, että Lisenssinantajat voivat palvella sinua toysrus.fi-verkkokaupan asiakkaana, käsitellä ja käyttää henkilötietojasi, markkinoida, myydä ja muuten käsitellä tietojasi ilman keskeytyksiä TOP-TOYn ja Lisenssinantajien välisen lisenssin umpeutumisen jälkeenkin. Voit koska tahansa perua suostumuksesi asiakas- tai henkilötietojesi siirtämiseen ilmoittamalla asiasta TOP-TOYlle. Suostumus mitätöidään, jos se on ristiriidassa sovellettavien lakien kanssa.


Evästeet

Ostotapahtuman, uutiskirjeen tilaamisen sekä muiden palveluiden yhteydessä antamasi tiedon lisäksi sivusto käyttää evästeitä. Evästeet ovat digitaalista tietoa, jota sivusto varastoi kovalevyllesi. Eväste ei tunnista yksittäisiä käyttäjiä, vaan käyttäjän laitteita, kuten tietokoneen, matkapuhelimen ja muun laitteen. Eväste ei ole ohjelma eikä sisällä viruksia.

Evästeillä parannetaan sivuston palveluita, kuten sivuston ostoskorin käyttöä tai tuotesivulla käyntiä. Evästeiden käyttö ei vaaranna tietoturvaasi sivustoa käytettäessä. 

Käyttämämme evästeet

Käytämme 23:a erilaista evästettä:

Evästeen nimi  

 

 

Järjestelmä (omistaja)

 

 

Käyttöaika

 

 

Kuvaus

 

 

 

Istunnon evästeet:

 

 

SC_ANALYTICS_

SESSION_COOKIE

 

 

Sitecore DMS