Ajettava Mercedes S63, musta

Tuotenumero M00000000000126973

Details

Variations

Valitse Väri

  • BLACK
  • global.selected Väri BLACK
Alennettu hinta 280,00 €

Add to cart options

Product Actions

Loppu verkkokaupasta

Suoratoimitustuotteen toimitusehdot
Tämä on niin kutsuttu suoratoimitustuote, eli se toimitetaan sinulle oman varastomme sijaan suoraan tavarantoimittajan varastolta. Suoratoimitustuotteet toimitetaan aina kotiosoitteeseen ja toimitusmaksu on normaalin kotiintoimituksen hintainen (11,90 € - yli 80 € tilauksen toimitus maksuton). Toimitusaika on noin 3-6 arkipäivää.
Suoratoimitustuotteen palauttaminen
Mikäli tahdot palauttaa suoratoimitustuotteen, vastaat itse palautuksen kustannuksista sekä tuotteen lähettämisestä tavarantoimittajalle. Mikäli tahdot palauttaa tämän tuotteen tai saada lisätietoja suoratoimitustuotteen palauttamisesta, otathan yhteyttä asiakaspalveluumme.

Tuotekuvaus

Lisensoitu, ajettava Mercedes S63 Luksus ja tyyli sopivat myös pikkuväelle tämän kauniin yksityiskohtaisen, ajettavan Mercedes S63-auton ansiosta. Täysin lisensoitu ajoneuvo on saksalaisen autovalmistajan virallinen tuote, jossa on kaikki samat ominaisuudet kuinhuipputason luksusautossa: käynnistyspainike, turvavyö, sivupeilit, toimivat ajovalot, kumirenkaat, vaihteet eteen ja taakse sekä kauko-ohjain, jolla vanhempi voi ottaa auton hallintaansa koska tahansa. Kuuntele suosikkimusiikkiasi MP3-soitinliitännän kautta. Mukana 12 V:n akku, 2 x 12 V:n moottori ja 12 V:n laturi. Akun kesto: 30-60 minuuttia. Enimmäisnopeus: 2,5-7 km/h. Enimmäiskantavuus: 35 kg. Ajoneuvon paino: 16 kg. Mitat: 120 x 70 x 52 cm.

Arvostelut

Myymäläsaatavuus

Tuotetiedot

Tuotekoodi
000000000126973001
Tuotemerkki
Mercedes
Alin suositusikä
03 years
Ylin suositusikä
07 years
Korkeus
61.0 CM
Pituus
33.0 CM
Leveys
124.0 CM
Paino
Palikoiden määrä

Toimitusvaihtoehdot

Kun teet tilauksen, se pakataan tavarantoimittajan varastolla ja lähetetään suoraan sinulle. Verkkokauppamme normaaleista toimituksista poiketen tuotetta ei siis lähetetä omalta varastoltamme. Normaalikokoisten suoratoimitustuotteiden toimitushinta on aina tavallisen kotiintoimitusmaksumme mukainen 11,90 € (yli 80 € tilauksen toimitus maksuton) ja tuotteen toimitusaika on paikkakunnastasi riippuen 3-6 arkipäivää. Mikäli yhdistät tilaukseen useita suoratoimitustuotteita ja/tai verkkokauppamme omalta varastolta lähetettäviä tuotteita, tulet saamaan tilauksesi useammassa lähetyksessä - tässä tapauksessa pyydämme sinua valitsemaan sinulle sopivat toimitustavat kassalla.

Suoratoimitustuotteen palautus

Mikäli tahdot palauttaa suoratoimitustuotteen, vastaat itse palautuksen kustannuksista ja tuotteen lähetyksestä takaisin tavarantoimittajalle. Otathan yhteyttä asiakaspalveluumme, mikäli tahdot kysyä lisää tämän tuotteen palautuksesta tai palauttaa suoratoimitustuotteen. Asiakaspalvelu kertoo lisätietoja palautuksesta sekä tavarantoimittajan osoitetiedot.

 

Black Week maanantain tarjoukset