Ilmainen toimitus yli 80€ tilauksiin (Ei koske Big'N'Heavy-tuotteita tai kotiinkuljetuksia.)

0

Barbie

Rajaa tuloksia
Ikä
Hinta
Varastosaatavuus
Poista rajaukset
Apply

BARBIE – suosittu muotinukke kaikenikäisille lapsille

Tapaa BARBIE. Hän on syntynyt vuonna 1959, joten ikää on kertynyt jo jonkin verran – mutta hän on silti todellinen klassikko kaikenikäisille lapsille!

Ajan mittaan BARBIE nukella on ollut monenlaisia töitä ja kiinnostuksen kohteita, muun muassa valokuvamalli, opettaja ja lääkäri. Millaisia leikkejä sinä haluaisit leikkiä BARBBIE nukellasi? Voit ostaa hänelle myös uusia vaatteita, jotta hänellä olisi aina kauniita uusia vaatteita vaatekaapissaan. TOYS"R"US:lta löydät HIENOIMMAT BARBIE nuket ja tarvikkeet – TUTUSTU VALIKOIMAAN TÄÄLLÄ!

1950-luvulla amerikkalainen liikenainen Ruth Handler näki tyttärensä leikkivän paperinukeilla. Hän huomasi jotain erikoista: Tytär, Barbara, oli antanut nukeille aikuisten roolit, mikä oli epätavallista tuon ajan lastenlelumarkkinoilla. Siksi Ruth Handler päätti aloittaa uudenlaisen nuken suunnittelun – lopputulos on BARBIE nukke, joka on saanut nimensä Ruthin tyttären mukaan.

BARBIE on saanut aikaan suurta iloa lasten ja teinien keskuudessa kaikkialla maailmassa. Se avasi tien täysin uudenlaisten leikkien maailmaan – ja Barbien maailma kukoistaa yhä tänään!

BARBIE ja hänen monet roolinsa

Vuosien saatossa BARBIE nukesta on tullut todellinen klassikko – kenties sinullakin on ollut BARBIE nukke tai viisi, kun olit pieni. Vuosien mittaan BARBIE-kokoelma on kasvanut kokonaiseksi perheeksi, johon kuuluu myös iki-ihana Ken. Ken on BARBIEn suurin rakkaus, ja yhdessä he seikkailevat kauniissa BARBIE-maailmassa.

Vuosien aikana BARBIElla on ollut monenlaisia ammatteja ja harrastuksia. Itse asiassa hän on ollut lähes kaikkea aina lääkäristä ratsastajaan. Hän myös rakastaa ajella upealla BARBIE autollaan, ja kun päivä on ohi, hän rentoutuu Malibu Dream House -talossaan. Talossa BARBIElla on tietysti valtava vaatekaappi – hänen tulee aina näyttää edustavalta! Täällä lapsesi voi itse valita vaatteet nukelleen.

TOYS"R"US:n BARBIE valikoima

Kauniit ja klassiset BARBIE nuket avaavat leikkien maailman, ja lapset pitävät niistä kovasti. Siksi löydät TOYS"R"US:n verkkokaupasta kaikki kauniit tarvikkeet BARBIE nukelle. Voit itse valita, mikä on BARBIE-nukkesi ammatti ja millaiset vaatteet hänellä on päällään. Voit myös itse päättää, minkä väriset hiukset BARBIE-nukella on. Haluaisitko kenties sellaisen, jolla on saman väriset hiukset kuin sinulla?

BARBIE oli aluksi vain muotinukke, mutta nykyään hänet näkee t-paidoissa, muistikirjoissa ja juhlatarvikkeissa. Jos vietät siis pian syntymäpäivääsi, koristele juhlat hauskoilla BARBIE tuotteilla! DVD-elokuvista voit myös nähdä, mitä BARBIElle nykyään kuuluu.

Jos pidät BARBIE nukeista, tutustu VALTAVAAN valikoimaamme yllä. Tervetuloa!

Käytämme evästeitä Hyväksy Lue lisää