Ilmainen toimitus yli 80€ tilauksiin (Ei koske Big'N'Heavy-tuotteita tai kotiinkuljetuksia.)

0

Beyblade

Rajaa tuloksia
Ikä
Hinta
Varastosaatavuus
Poista rajaukset
Apply
Tuoteryhmämme

Ota hienot trickit haltuun

BeyBladet ovat haukat, coolit ja värikkäät hyrrät, joita Valt Aoi ja hänen kaverinsa pelaavat suositussa BeyBlade Burst –piirretyssä. Piirretystä voit oppia paljon hauskoja temppuja, kun seuraat Valtin ja hänen ystäviensä otteluita toisiaan ja muita pelaajia vastaan parhaiten kieppuvien hyrrien taistossa.

Omien BeyBlade-hyrriesi kanssa astut fantastiseen ja hektiseen BeyBlade Burst –maailmaan, missä sinä, Valt ja ystävät ottelette kilpailun voitosta – ja ehkä opit samalla Valtilta ja kumppaneilta tempun tai pari. Kiirehdi siis hankkimaan oma BeyBlade-hyrrä, joiden värikkäästä valikoimastamme löydät varmasti suosikkivärisi. Pian voit ottaa osaa tiukkoihin ja vaativiin otteluihin.

Kuljeta hauskaa viihdettä taskussasi

Hienot ja värikkäät BeyBladet takaavat hauskaa tekemistä, missä ikinä oletkin, sillä BeyBlade-hyrrät toimivat kaikkialla. Lastenhuoneessa kotonasi parhaan kaverisi kanssa tai koulun pihalla – BeyBladet ovat osa parhaita ja hauskimpia hetkiä. Kunhan kuljetat BeyBladejasi mukana kaikkialle, et koskaan ole tylsistynyt, eivätkä ne edes paina paljoa reppusi taskussa. Muista ottaa BeyBlade-hyrräsi mukaan perheesi matkoille, jotta voit haastaa perheenjäsenesi todelliseen BeyBlade-otteluun. Mutta ole valmis kohtamaan heidän mahdolliset salaiset temppunsa. Niiden varalta on tärkeää harjoitella rutkasti ennen kavereiden ja perheen haastamista, jotta hyrräsi on areenan todennäköisin voittaja.

Etsi siis mieluisesi värinen hyrrä TOYS”R”US:sta, mistä löydät kattavan ja värikkään hyrrävalikoiman. Suosikkisi valinta voi olla vaikeaa, mutta älä huoli: BeyBladet koostuvat vaihdettavista osista, joten voit yhdistellä eri  hyrrien osasia mielesi mukaan ja koota aivan oman kokonaisuutesi. Sitten voit haastaa kaverisi ja perheesi kauneimmalla ja cooleimmalla BeyBladella.

Käytämme evästeitä Hyväksy Lue lisää