Ilmainen toimitus yli 80€ tilauksiin (Ei koske Big'N'Heavy-tuotteita tai kotiinkuljetuksia.)

0

Cars Movie 3

Rajaa tuloksia
Ikä
Hinta
Varastosaatavuus
Poista rajaukset
Apply

Legendaarinen Salama McQueen on palannut!

Kisa jatkuu uudessa AUTOT 3 -elokuvassa ja verkkokaupassamme. Valmista perheesi hurjaan seikkailuun AUTOT-lelujen ja muiden AUTOT-tuotteiden avulla.

AUTOT 3-lelut TOYS”R”USista

Jos et ole lapsesi kanssa vielä tutustunut AUTOT 3-leluvalikoimaamme, niin nyt on korkea aika! Tältä sivulta löydät kaikki hauskat ja nastat elokuvaan liittyvät lelut, kuten suositun Salama McQueenin, joka ottaa aina kilpailuissa lopulta voiton. Elokuvan ihastuttavat hahmot eivät ole koskaan tylsiä, joten ne tuovat vipinää ja monen tunnin vauhdikasta tekemistä lastenhuoneeseen. Disney Pixarin menestyselokuva vetoaa sekä tyttöihin että poikiin – pojat tykkäävät monista erilaisista autoista ja niiden makeista äänitehosteista ja toiminnoista, kun taas tytöt pitävät autojen erilaisista persoonallisuuksista ja autojen välisistä kaveruussuhteista. Näin ollen kaikille lapsille on iloa hienoista AUTOT 3-leluista. 

LEGO juniors kukkulavauhtivalmennus-setillä lapsesi voi rakentaa tyylikkään ralliradan aavikolle. Anna Salama McQueen palauttaa Sheriffi kuriin, sillä se ajaa kaikkien tiesulkujen läpi ja rikkoo nopeusrajoituksia. Kaikki AUTOT-lelut on valmistettu materiaaleista, jotka kestävät kovaakin kulutusta. Niiden suunnittelussa on myös otettu huomioon, että autot ovat suosittuja pienten lasten keskuudessa, joten niissä ei ole teräviä kulmia, joilla lapsi voisi satuttaa itseään. Jos lapsesi on jo koululainen, makea reppu on takuulla hitti! Tämä reppu ei ole aivan tavallinen, sillä McQueenin etuvalot on tehty hehkuvista hohtodiodeista. Reppuun mahtuvat koulukirjat, penaali ja esimerkiksi juomapullo. Tutustu suosittuun AUTOT 3-lelujen valikoimaamme – osta tältä sivulta tai tule käymään lähimmässä myymälässämme, jossa asiantuntevat asiakaspalvelutyöntekijämme ovat valmiina auttamaan kaikissa kysymyksissä.

 
Käytämme evästeitä Hyväksy Lue lisää