Ilmainen toimitus yli 80€ tilauksiin (Ei koske Big'N'Heavy-tuotteita tai kotiinkuljetuksia.)

0

 

TOYS”R”USista saat lapsia riemastuttavat joululahjat

Joulu on jokavuotinen perinne, jota vietetään aina joulukuussa kautta maailman. Vaikka joulu on kristillinen juhla, sitä juhlitaan muissakin kuin kristinuskoisissa kulttuureissa, sillä joulu on myös rakkauden juhla. Joulukuussa leivotaan ja vietetään aikaa yhdessä läheisten kanssa, ja erityisesti lapsia hemmotellaan adventtilahjoilla, suklaakalentereilla, tavarakalentereilla ja paljolla muulla. Useimmat kaupungit näkevät paljon vaivaa aidon joulutunnelman luomiseksi, sillä jouluvalot ja -koristeet piristävät pimeitä ja kylmiä talvipäiviä.

Joulua vietetään useissa maissa ympäri maailmaa, mutta joulunviettotavat poikkeavat monin tavoin toisistaan. Joissakin maissa jouluna syödään tiettyjä jouluruokia, kun taas toisissa maissa jouluna tanssitaan kuusen ympärillä tai lahjat avataan vasta joulupäivänä. Onneksi voimme jokainen luoda omat jouluperinteemme, joten eri perheet voivat viettää jouluaattoakin hyvin eri tavoin. Oli joulunviettotapa millainen hyvänsä, jouluna miljoonat ihmiset koristelevat kotinsa, juhlivat, leipovat ja viettävät leppoisasti aikaa perheen kesken – ja jouluun kuuluvat myös jouluostokset. Joulu on nimittäin se aika vuodesta, jolloin hemmottelemme läheisiämme lukemattomilla upeilla lahjoilla. Erityisesti lapsia, jotka saavat kasoittain lahjoja sekä vanhemmilta että isovanhemmilta.

Lähde joululahjajahtiin

Useimmat lapset odottavat innolla jouluaattoa, eikä se ole mikään ihme. Jouluun valmistaudutaan koko joulukuun ajan joulukalenterein sekä kotona että televisiossa, kunnes koittaa suuri päivä – jouluaatto. Monet lapset ovat jo useiden kuukausien ajan laatineet pitkiä listoja joululahjatoiveistaan. Näin vanhemmat voivat ilahduttaa lapsiaan lahjoilla, joita he ovat toivoneet kaikkein eniten. Mutta jos haluat olla varma siitä, että ostamasi lahjat saavat lapsesi silmät loistamaan paketteja avatessa, sinun kannattaa olla liikkeellä hyvissä ajoin. Jos ostat lasten joululahjat jo lokakuussa tai marraskuussa, sinulla on paremmat mahdollisuudet löytää lapsesi kaikkein hartaimmin toivomat lahjat. Näin voit myös rentoutua ja nauttia joulun odotuksesta ilman stressiä ja kiirettä. Jos sinua onnistaa, saatat kaiken kukkuraksi löytää etsimäsi lahjan tarjouksesta meiltä TOYS”R”USista. Meillä on tuotteita sekä tytöille että pojille kaikissa ikäryhmissä ja teemme kaikkemme voidaksemme auttaa sinua löytämään lapsillesi täydelliset joululahjat. Kaikilla perheillä ei ole luonnollisesti varaa kalliisiin ja suuriin lahjoihin, mutta täällä TOYS”R”USissa meillä on onneksi tarjolla paljon lahjoja monissa eri hintaluokissa. Näin jokainen voi löytää omalle kukkarolleen sopivan lahjan.

Lahja liikkuvalle, luovalle tai pohdiskelevalle lapselle

Lasten joululahjojen on osuttava täysin nappiin. Jos onnistut tässä tehtävässä, lapsellasi riittää silkkaa iloa ja loputonta riemua pitkäksi aikaa – ja mikä onkaan ihanampaa kuin iloinen ja onnellinen lapsi, joka syventyy tuntikausiksi leikkimään uusilla leluillaan? Meiltä TOYS”R”USista löydät lahjoja, joista lapset takuulla pitävät. Meillä on satoja jännittäviä, hauskoja ja suloisia leluja kaikilta suosituilta tuotemerkeiltä. Etsit sitten LEGOn, Brion, Barbien, Playmobilin tai esimerkiksi Nerfin leluja, olet tullut oikeaan paikkaan. Nämä tuotemerkit tarjoavat leluja sekä tytöille että pojille. Jos lapsesi ei ole vielä tutustunut kyseisten tuotemerkkien leluihin, nyt on korkea aika esitellä ne.

Jos lapsesi pitää vauhdikkaista leikeistä, meillä on lukuisia tuotteita, jotka kannustavat lastasi liikkumaan. Voit tutustua esimerkiksi potkulautojen, rullaluistimien ja muiden menopelien valikoimaamme. Rullaluistimet allaan lapsellasi hurahtaa taatusti useita viihdyttäviä tunteja leikkiessä, samalla kun hän saa liikuntaa raittiissa ilmassa. Jos kaiken lisäksi ystävätkin ovat saaneet joululahjaksi rullaluistimet, lapset voivat opettaa toisilleen kaikenlaisia temppuja ja hyppyjä. Mutta meillä on myös muita tuotteita vauhtia rakastaville lapsille. Ulkoleikit ovat aina suosittuja, ja niitä varten meiltä löytyy ulkopelejä, vaahtokumiaseita ja rullalautoja. Jos uskot lapsesi sen sijaan innostuvan enemmän luovuutta vaativista leluista, meiltä löytyy sellaisiakin! Miten olisi muotoiltava hiekka, muovailuvaha tai piirustus- ja maalausvälineet? Niiden lisäksi lastasi saattavat kiinnostaa hauskat ja jännittävät tarvikkeet roolileikkeihin ja roolipeleihin. Jos lapsesi ei ole vauhtihirmu tai erityisen luova, vaan ennemminkin asioita tarkkaan pohtiva, hän saattaa olla kiinnostunut erilaisista lautapeleistä. Esimerkiksi monenlaiset strategiset lautapelit asettavat lapselle haasteita ja tukevat lapsen kehitystä. Rauhallinen lapsi voi viihtyä myös rakennuspalikoiden tai rakennussarjojen äärellä. Ne kehittävät lapsen luovaa ajattelua ja tarjoavat lapselle mahdollisuuden keskittyä leikkiin rauhassa ilman kiirettä.

Lahjoja, joilla on merkitystä

TOYS”R”USissa et rasitu liikaa ostaessasi joululahjoja lapsille. Meiltä löytyy lahjoja kaikenikäisille lapsille vauvoista yli 8-vuotiaille. Vauvoille kannattaa valita pehmeitä leluja, joilla lapsi ei voi satuttaa itseään, ja mielellään monissa eri väreissä. Pienet lapset pitävät leluista, joista lähtee ääniä, ja samalla äänet stimuloivat lapsen aivoja ja tukevat näin lapsen kehitystä. Hieman isommille taaperoille suosittelemme leluja, jotka asettavat haasteita lapsen motoriikalle ja aktivoivat lapsen aisteja. Pienille lapsille ei pidä tarjota leluja, jotka sisältävät pieniä osia, jotka voivat jäädä kurkkuun, tai teräviä osia, joilla he voivat satuttaa itseään. Kun lapsi lähestyy kouluikää, lapsi alkaa tehdä itsenäisiä valintoja. Kouluikäinen lapsi haluaa päättää itse mahdollisimman monista asioista, mikä tarkoittaa myös sitä, että lapsi on hyvin tietoinen siitä, millaisilla leluilla hän haluaa leikkiä. Osta näin ollen lapsellesi hänen ikäänsä vastaavia lahjoja. Näin voit olla varma, että lahja vastaa myös lapsen kehitystasoa. Tältä sivulta löydät kaiken tarvittavan lapsellesi. Etsi yläpalkin valikosta haluamasi tuoteryhmä tai tuotemerkki, josta voit klikata haluamaasi tuotteeseen tai kenties inspiroitua ostamaan jotakin aivan muuta.

Osta TOYS”R”USista

Joulu on rakkauden juhla ja vuoden paras juhla ainakin perheen pienimmille. Me TOYS”R”USissa haluamme auttaa sinua tekemään jouluaatostanne onnistuneen, niin että lapset ovat iloisia ja aikuiset tyytyväisiä. Lapsilla on joulua kohtaan suuret odotukset, eivätkä vanhemmat halua lastensa pettyvän tärkeänä juhlapäivänä. Valmistaudu tähän merkittävään juhlaan ostamalla joululahjat tältä sivulta. Jos taas haluat nähdä tuotteet ja kokeilla niitä ennen kuin teet ostopäätöksen, voit tutustua niihin yhdessä myymälöistämme. Asioit sitten verkkokaupassamme tai vierailit myymälässämme, autamme sinua mielellämme. Osta joululahjat hyvissä ajoin, ja rauhoita joulu kiireeltä ja stressiltä. Meillä asiointi on helppoa ja vaivatonta, ja toimitamme tilaukset nopeasti.

Käytämme evästeitä Hyväksy Lue lisää