Ilmainen toimitus yli 80€ tilauksiin (Ei koske Big'N'Heavy-tuotteita tai kotiinkuljetuksia.)

0

.

Rajaa tuloksia
Ikä
Hinta
Varastosaatavuus
Poista rajaukset
Apply

 

Osta lapsellesi joulukalenteri TOYS”R”USista


Joulu lähestyy ja sen myötä leppoisa yhdessäolo läheisten kanssa ja joulun mukavat perinteet, joita monet odottavat jännityksellä joka vuosi. Joulu on rentoutumisen ja ilon aikaa - erityisesti lapsille, jotka innolla laskevat päiviä jouluaattoon, jolloin he lopultakin saavat avata joululahjansa. Yksi tärkeä asia, joka kuuluu erottamattomasti joulun odotukseen, on joulukalenteri. Lapset heräävät joka aamu uuteen päivään jännittäen, mitä kalenterin luukun takaa mahtaa paljastua. Tältä sivulta löydät laajan valikoiman monia erilaisia joulukalentereita, joiden joukosta voit valita lapsellesi kalenterin, joka sisältää jännittäviä yllätyksiä joka päivä jouluun saakka, ja jonka luukkujen avaaminen tuottaa lapselle iloa joka aamu. Saatavilla on joulukalentereita sekä tytöille että pojille, joten löydät valikoimasta varmasti lapsellesi mieleisen kalenterin. Tutusta valikoimaan ja valitse joulukalenteri, joka tekee lapsesi joulukuusta riemun täyteisen kuukauden jokapäiväisillä yllätyksillä.

 

Joulukalenterin yllätykset tekevät joulukuusta aivan erityisen

Joulu on lumoavaa aikaa. Vaikka talvi on saapunut, aamut ovat kylmiä kouluun ja töihin lähtiessä ja päivät ovat lyhyitä, joulun odotuksen lämmin tunnelma leviää kaikkialle. Tunnelma syntyy odotuksen ilosta, kun joulukuu lähestyy loppuaan, ja välkkyvistä jouluvaloista, jotka kirkastavat pimeää vuodenaikaa. Joulukuu on monesta syystä erityistä aikaa, jota monet meistä odottavat hartaasti. Lapset odottavat tätä vuoden viimeistä kuukautta kaikkein eniten, joten heille joulukuun ensimmäinen päivä on erityisen merkittävä.

 

Yksi asia, joka aivan varmasti tekee joulukuusta erityisen lapsille, on joulukalenteri. Mikään ei ole mukavampaa kuin mennä illalla nukkumaan ja toivoa nukahtavansa nopeasti, niin että aamu tulee pian ja saa avata jälleen uuden luukun joulukalenterista. Kun lapsesi on saanut mieleisensä joulukalenterin, sen jokaisen luukun avaaminen on jännittävä hetki, sillä koskaan ei tiedä, mitä luukun taakse kätkeytyy. Jännittävien yllätysten parissa joulukuu tuntuu menevän nopeammin, ja pian on käsillä jouluaatto, ja on aika avata viimeinen luukku.

 

Jotta lapsesi voivat herätä joka aamu 24 luukun takana piileviin yllätyksiin, meillä on erinomainen valikoima joulukalentereita, joiden parissa lapset takuuvarmasti saavat vietettyä useita jännittäviä tunteja joulukuun aikana. Meiltä löytyy kalentereita kaikenikäisille lapsille, joten voit valita juuri sinun lapsellesi sopivimman kalenterin - oli kyse sitten joulukalenterista pienelle päiväkoti-ikäiselle tai isommalle koululaiselle. Tutustu valikoimaamme, ja valitse joukosta joulukalenteri, joka ilahduttaa lastasi ja tarjoaa hänelle hauskoja leikkihetkiä koko joulukuun ajan.

 

Suosittujen tuotemerkkien joulukalenterit

Sen sijaan että ostat lapsellesi perinteisen joulukalenterin, voit tarjota hänelle leluja sisältävän joulukalenterin avulla hyviä leikkihetkiä, jotka kestävät kauan. Lelukalenteri sisältää tuotteita, joilla lapsesi voi leikkiä koko joulukuun ajan, niin että odotusaika kuluu nopeammin. Meiltä löytyy kaikkien suosituimpien tuotemerkkien joulukalenterit, joiden luukkujen takana piilee joka päivä jännittävä lelu. Meillä on monia erilaisia joulukalentereita erilaisin teemoin, joiden joukosta voit valita lapsellesi mieleisimmän. Saatavilla on muun muassa suosittujen lelumerkkien joulukalenterit, kuten esimerkiksi LEGO ja Playmobil, joiden luukkujen taakse kätkeytyy monenlaisia yllätyksiä, jotka tekevät lapsesi joulukuusta erityisen ilahduttavan ja hauskan.

 

Esimerkiksi LEGOn valikoimassa on monia erilaisia joulukalentereita, jotka sisältävät mukavia hahmoja, kulkuneuvoja ja muita yllätyksiä, jotka joka päivä rikastuttavat lapsesi leikkiä. Kun lapsesi on avannut kaikki 24 luukkua, hänellä on käsissään uusi kokoelma LEGO-juttuja, joiden avulla hän voi rakentaa esimerkiksi oman Friends- tai Star Wars -aiheisen maailmansa. Tällä tavalla lapsi saa joka päivän kalenterin luukun avattuaan uuden lelun leikkiinsä.

 

Playmobilin erilaiset joulukalenterit sisältävät hahmoja, jotka lapsesi voi johdattaa uusiin seikkailuihin; retkelle luistinradalle tai laivamatkalle etsimään kätkettyä merirosvoaarretta. Valitsit kalentereista minkä hyvänsä, voit olla varma, että jokainen luukku on täynnä monen tunnin hauskaa ajanvietettä lapsellesi.

 

Hanki joululahjat ajoissa

Sen lisäksi että vanhempien on muistettava hankkia lapsilleen joulukalenterit, jotka sulostuttavat joulun odotusta, jouluun liittyy paljon muitakin valmisteluja. Joululahjojen ostaminen ja lahjatoivelistojen laatiminen on hyvä aloittaa hyvissä ajoin, jotta lapset varmasti löytävät kuusen alta kauan odottamansa ja hartaasti toivomansa suosikkilahjansa. Meillä on aina laaja valikoima suosituimpia leluja sekä pojille että tytöille, joten löydät joukosta varmasti myös oman lapsesi toivelahjan. Verkkokaupastamme sinun on vaivatonta hakea lapsesi toivomuslistan kaikki lahjat yhdellä kertaa. Näin jouluostosten tekeminen helpottuu, kun löydät lahjat samasta paikasta, oli lahja sitten äidiltä, isältä, isovanhemmilta tai sisaruksilta. Meillä on saatavilla laaja valikoima suosittujen tuotemerkkien parhaita leluja. Tarjolla on lahjaideoita tunnetuilta tuotemerkeiltä, kuten Barbielta, Nerfiltä ja Heelysiltä, sillä lapsissa kovien pakettien avaaminen herättää yleensä enemmän riemua kuin pehmeiden pakettien.   

 

Kun olet löytänyt lapsesi hartaasti toivomat lahjat, voit itsekin rentoutua ja rauhoittua joulun odotukseen, sillä olet saanut tehtyä tärkeimmät jouluostokset jo hyvissä ajoin ennen joulua. Jos taas tapaat jättää joululahjojen hankinnan viime hetkeen, tarjoamme verkkokaupassa tehtyihin tilauksiin nopean toimituksen. Näin sinun ei tarvitse odottaa kauaa lasten lahjojen saapumista kotiisi.

 

Luo mukava tunnelma joulukalenterilla

Joulukuuhun kuuluu kaikenlaista mukavaa tekemistä, mutta aikuisille se voi olla hyvin kiireinen kuukausi. Koti pitää koristella joulua varten, ja uuni käy kuumana leivonnaisten paistamisesta ja jouluruoan valmistamisesta. Kaiken tämän touhun ja askareiden keskellä on mukavaa, jos lapsilla riittää tekemistä. Ostamalla joulukalenteri myymälästämme tai verkkokaupastamme pidät lapset kiireisinä koko joulukuun ajan hauskoilla hahmoilla ja muilla leluilla, joita joulukalenterista ilmestyy päivästä toiseen.

 

Voimme taata sen, että lapsellesi on enemmän iloa tavarakalenterista, jonka hän on valinnut laajasta valikoimastamme ja joka sisältää upean lahjan joka päivä, kuin perinteisestä suklaakalenterista, jonka herättämä riemu loppuu lyhyeen, kun päivän suklaa on syöty. Tavarakalenterin tuoma ilo jatkuu joulun jälkeenkin, kun joulun taianomainen tunnelma hiipuu ja tammikuinen harmaa arki alkaa. Käynnistä joulukuun maaginen tunnelma valitsemalla joulukalenteri, jonka luukkuja lapsesi aukoo innostuneena joka aamu, ennen kuin on aika astua talven tuiskuun ja lähteä kouluun tai päiväkotiin.

 

Joulukalenteri laittaa pisteen iin päälle, kun lapsille halutaan luoda ikimuistoinen joulunaika. Vaikka toive valkeasta joulusta ei toteutuisikaan tänä vuonna, voit kuitenkin toteuttaa lastesi toiveet lahjoista, joita he ovat pitkän pohdinnan tuloksena valinneet toivomuslistoihinsa. Kun lahjatoiveet on lähetetty joulupukille, lapset voivatkin alkaa odottaa joulupukin reen kulkusten helinää. TOYS”R”USista hankkimasi joulukalenterin ja joululahjojen turvin voit olla varma siitä, että lapsesi eivät tule pettymään, kun joulupukki tulee tänä jouluna käymään tuoden lahjoja lapsille.

Käytämme evästeitä Hyväksy Lue lisää