Ilmainen toimitus yli 80€ tilauksiin (Ei koske Big'N'Heavy-tuotteita tai kotiinkuljetuksia.)

0

Lastenhuoneen sisustus

Lapsellasi saattaa olla oma huone. Sellainen, missä hän voi tuntea olonsa turvalliseksi ja rentoutua pitkän päivän jälkeen. Ja lattialla voi leikkiä nukkumaanmenoon asti!

Lastenhuone on lapsellesi erityinen paikka. Ja siksi on luonnollista, että lapsi haluaa osallistua sen sisustamiseen. Kysy lapsesi mielipidettä, kun tutustutte yhdessä TOYS”R”US:n VALTAVAAN valikoimaan lastenhuoneen sisustustarvikkeita! Meillä on mistä valita – sinun tehtäväsi on päättää mitä haluat.

Tee lastenhuoneesta entistäkin viihtyisämpi suosituilla kuvilla

TOYS”R”US:lta löydät erittäin helposti kaikkea kivaa ja persoonallista lastenhuoneeseen.

Voit kirjoittaa lapsen nimen puukirjaimilla hänen huoneensa oveen – näin kaikki tietävät, kenen huone on kyseessä! Sängylle lapsi voi valita vuodevaatteet, joissa on hänen lempikuvionsa. Siten lapsesi voi nähdä yöllä kauniita unia Minni Hiiren, Hämähäkkimiehen tai Frozen elokuvan hahmojen kanssa! Vuodevaatteet on helppo vaihtaa, jos lapsesi haluaakin seuraavan yönä nukkua toisenlaisissa lakanoissa. Sänkyyn voit myös asettaa suloisen TUMMY STUFFERS pehmoeläimen. Ne näyttävät ihan tavallisilta pehmoleluilta, mutta niiden vatsassa on vetoketju, joten lapsi voi kätkeä niiden sisälle suosikkitavaransa!

Lastenhuoneesta tulee vieläkin mukavampi, kun hankit sinne lapsille valmistettuja huonekaluja. Siten lastenhuone sisustetaan lapsen ehdoilla, ja kun lapsi istuu, hänen jalkansa ulottuvat tukevasti maahan. Voit myös tehdä olohuoneeseen lasten nurkkauksen, jossa on lasten huonekalut.

Löydät kauniit huonekalut, tyynyt ja muut lastenhuoneen sisustustarvikkeet SUOSITUIMMILLA aiheilla:

  • FROZEN
  • CARS
  • DISNEY PRINCESS
  • Ja monet muut!

TOYS”R”US:lta löydät kaiken mitä tarvitset lastenhuoneen sisustamiseen

Oletko valmis sisustamaan lastenhuoneen?  TOYS”R”US:lta löydät kaiken tarvittavan, jotta saat sisustettua TYYLIKKÄIMMÄN lastenhuoneen. Valikoimistamme yllä löydät nimittäin niin säkkituolit, tyynyt, vuodevaatteet, discovalot ja PALJON MUUTA!

Tervetuloa tutustumaan jännittävään ja kattavaan valikoimaamme lastenhuoneeseen sopivia sisustustuotteita!

Käytämme evästeitä Hyväksy Lue lisää