Ilmainen toimitus yli 80€ tilauksiin (Ei koske Big'N'Heavy-tuotteita tai kotiinkuljetuksia.)

0

LEGO Batman

Rajaa tuloksia
LEGO
batman
Poista rajaukset
Hinta
Varastosaatavuus
Poista rajaukset
Apply

Astu palikoista koottuun supersankariuniversumiin LEGO Batmanin kanssa

Jos etsit lahjaa todelliselle Batman-fanille, tulisi sinun tutustua LEGO Batman -kokoelmaan, joka on juuri saapunut TOYS”R”US-liikkeisiin ja verkkokauppaamme. LEGO Batmanin kanssa lapsesi ja Batmanin yhteisille jännittäville seikkailuille ei tule loppua, sillä he ovat aina valmiita taistelemaan yhdessä pahaa vastaan.

Jännittävästä LEGO Batman -valikoimastamme löydät monta mielenkiintoista lelusettiä, jotka antavat lapsellesi mahdollisuuden rakentaa oman Batman-universumin huoneeseensa, missä voitte yhdessä uudelleenluoda mahtavan Batmobile-auton tai rakentaa upeita moottoripyöriä. Moottoripyörillä Batman voi viilettää pitkin Gotham Cityn katuja etsiessään vihollistaan Jokeria, jonka pahamaineinen kaara voidaan myös koota uniikeista Lego-palikoista.

Vaara hiipii kulman takana

Jokaisen supersankarin on aina oltava valmiina pelastamaan kaupunkinsa. Batcave-piilopaikassaan Bruce Wayne muuntautuu Batmaniksi, kun hän pukeutuu kuuluisaan mustaan pukuunsa, naamioonsa ja liehuvaan viittaansa lähteäkseen Gotham Cityn kaduille kaaosta luovia vihollisiaan jahtaamaan. Salatun identiteettinsä suojissa Batman on aina valmiina taistelemaan pahaa vastaan, joka ryömii Gothamin kaduille pimeän saapuessa. Tärkeän apurinsa kanssa Batman taistelee Jokeria vastaan. LEGO Batmanin kanssa lapsesi voi rakentaa oman Gotham Citynsä ja lähteä Batmanin kanssa seikkailuun ja taistella pahaa vastaan.

Vieraile siis LEGO Batman -universumissamme joka on pullollaan hauskoja LEGO-settejä, jotka luovat taatusti tuntikaupalla hauskanpitoa ja mielikuvituksekasta viihdettä lapsellesi. LEGO Batmanin universumissa vain mielikuvitus asettaa rajat sille, mitä Gotham Cityssä voi tapahtua – ja lapsesi päättää itse kuka hän siinä universumissa on. Ehkä Batman löytää uuden naamioidun ystävän, joka käyttää ainutlaatuisia supervoimiaan pitäkseen yllä rauhaa Gotham Cityssä?

Päästä lapsesi mielikuvitus vapaaksi LEGO Batmanin kanssa ja takaa siten henkeäsalpaavia kokemuksia Batmanin kanssa, kun he yhdessä lapsesi kanssa kaahaavat Batmobilessa jahdaten pahaa Jokeria, joka on nopea liikkeissään. Innostu monista jännittävistä LEGO-seteistämme ja valitse setti, joka varmasti ilahduttaa lastasi. Lapsesi tulee taatusti viettämän lukemattomia hauskoja hetkiä huoneessaan yksin tai kavereidensa kanssa, kun he astuvat taianomaiseen supersankariuniversumiin, missä kaikki on mahdollista.

 

Käytämme evästeitä Hyväksy Lue lisää