Ilmainen toimitus yli 80€ tilauksiin (Ei koske Big'N'Heavy-tuotteita tai kotiinkuljetuksia.)

0

Rajaa tuloksia
Ikä
Hinta
Varastosaatavuus
Poista rajaukset
Apply

LEGO on luonut monia erilaisia maailmoja ja LEGO FRIENDS on yksi tulokkaista. LEGO FRIENDS -maailmassa tapaat tyylikkään Heartlake-kaupungin tytöt, jotka jo odottelevat pääsevänsä leikkimään kanssasi.

Rakenna ja leiki LEGO FRIENDS -tyttöjen kanssa

Mia, Emma, Andrea, Stephanie ja Olivia ovat parhaita ystäviä. He asuvat Heartlake-nimisessä kaupungissa, jossa he yhdessä seikkailevat.

Heartlake-kaupunki muistuttaa paljon omaamme. Käy kioskilla ostoksilla, lennä kuumailmapallolla tai esiinny lavalla Livin kanssa. Rakennussarjoja on paljon erilaisia – sinä päätät, millaiseen seikkailuun tahdot lähteä. LEGO FRIENDS -tytöillä on aina hauskaa ja he ottavat sinut mielellään leikkeihinsä mukaan. Tunnit kuluvat siivillä LEGO FRIENDSin parissa.

LEGO FRIENDS kehittää luovuutta, sillä sinä päätät aivan itse, millainen leikistä tänään tulee. Sääntöjä ei ole, tarvitset vain mielikuvitusta ja hauskoja ideoita.

Ihanaan LEGO FRIENDS -valikoimaan kuuluu paljon erilaisia tuotteita, kuten:

  • Rakennussarja arkipäivän aiheista
  • Selkäreput vaikkapa päiväkotiin lähtöä varten
  • Pyyhkeet
  • Ja paljon muuta!

LEGO FRIENDS innostaa hauskaan roolileikkiin. LEGO FRIENDS -tytöillä on tietysti jokaisella oma persoonansa, kuten ihmisillä oikeassakin elämässä. LEGO FRIENDS -tyttöjen kanssa pääsee leikin keinoin kokemaan tavallisia arkisia asioita hauskalla tavalla. Vanhemmat saavat seurata lapsen rakennuspuuhia ja näkevät, kuinka lapsi puhuu LEGO FRIENDS -tyttöjen kokemista tilanteista – ja kuinka hän selvittää hahmojen kohtaamat haasteet.

LEGO FRIENDS TOYS"R"US:n verkkokaupassa

Tutustu TOYS"R"US:n valtavaan LEGO FRIENDS valikoimaan. Meiltä löydät erilaiset rakennussarjat, selkäreput, pyyhkeet ja paljon muita tuotteita, joissa seikkailevat Heartlaken tyylikkäät tytöt. Yhdistä useampi rakennussarja ja laajenna kaupunkiasi, niin leikkielämyksestä tulee vieläkin hauskempi. Voit rakentaa vaikka majakan sekä kuumailmapallon, ja LEGO FRIENDS -tytöt voivat lipua kuumailmapallolla kaupungin yli sen jälkeen, kun ovat käyneet tervehtimässä majakassa asuvaa ystäväänsä.

Rakentamisen iloa TOYS"R"US:ilta!

Leiki suloisten LEGO FRIENDS -tyttöjen kanssa

Joko olet tavannut ihanat LEGO FRIENDS -tytöt? Mia, Emma, Andrea, Stephanie ja Olivia asuvat kaikki Heartlakessa. He tykkäävät pitää hauskaa ja ovat valmiina seikkailuun kanssasi.

Luo tyylikäs maailma, rakenna kaupunkiin taloja ja pidä hauskaa LEGO FRIENDS -tyttöjen kanssa. Ota Andrea ja Noah mukaan kuumailmapallolennolle – tai lähde laivareissulle reippaan Livin mukana.

LEGO FRIENDS avaa ovet lukemattomien leikkien maailmaan. Tutustu TOYS"R"US:n huikeaan valikoimaan.

Käytämme evästeitä Hyväksy Lue lisää