Ilmainen toimitus yli 80€ tilauksiin (Ei koske Big'N'Heavy-tuotteita tai kotiinkuljetuksia.)

0

LEGOn uusimmat tuotteet

Rajaa tuloksia
Ikä
Hinta
Varastosaatavuus
Poista rajaukset
Apply

LEGO-uutuuksia

LEGO-setit takaavat aina tuntikausien hauskanpidon leikin lomassa, missä mielikuvitus ja luovuus pääsevät valloilleen – iästä ja sukupuolesta riippumatta. TOYS”R”US:sta löydät kaikki kuuluisat LEGO-tuoteperheet ja tälle sivulle olemme koonneet kaikki uutuudet. Toivomuslistan kirjoittaminen alkakoon!

Etsitpä lahjaa sitten itsellesi tai läheisellesi, löydät kaikki LEGO-uutuudet tältä sivulta. Kenelle vain lahjaa etsitkään, näät kaikki LEGO Duplo, LEGO Friends, LEGO CITY ja muut STAR WARS-, DC, ja Marvel –universumin uudet rakennussetit täällä ensimmäisenä.

Leiki ja rakenna itsellesi oma maailma

Parasta LEGO-rakentamisessa on mahdollisuus luoda aivan oma maailmasi, joka näyttää ja sisältää juuri mieleisesi osaset. Rakenna tarkalleen ohjeita seuraten tai tuunaa jokainen setti mielesi mukaan, jotta tulos on parhaiten maailmaasi sopiva. Sekoita eri laitteiden, rakennusten ja hahmojen osasia eri LEGO-tuoteperheistä ja tee luomuksistasi juuri sellaisia kuin haluat. Vain mielikuvitus ja luovuus ovat rajana!

LEGO forever

Kuka vain voi rakentaa LEGO-palasilla iästä ja sukupuolesta välittämättä. Rakennussettien määrä takaa kaikille sopivaa ja mielenkiintoista tekemistä, olipä kyseessä sinä, lapsesi tai lapsenlapsesi.

Kaikki alkaa LEGO Duploista perheen pienimmille. Palaset ovat hiukan suurempia, jotta niillä on helpompi ja turvallisempi rakentaa. Myöhemmin – kun lapsi on hieman kasvanut – avaavat LEGO Juniors ja LEGO Ninjago aivan uusia rakentamismahdollisuuksia.

Niiden jälkeen tarjoavat mm. LEGO City, LEGO Friends ja monet tunnetut STAR WARS-hahmot ja –alukset ja Marvelin ja DC:n supersankariuniversumit tuntikaupalla leikkisiä ja luovia hetkiä. Supersankareista Batmanilla on oma rakennussettien tuotelinjansa, kun taas moni muu supersankari on osa LEGO DC Super Heroes ja LEGO Marvel Super Heroes –tuoteperheitä.

Vanhemmille lapsille LEGO Technic ja LEGO Creator takaavat mahdollisuuden luoda pienoismalleja todellisista aluksista ja klassisia design-ikoneja, sekä luoda aivan uusia rekennelmia, joista ehkä jonain päivänä tulee todellisuutta.

LEGO Architecture on suunnattu aikuisille. Näiden settien avulla luot pienoiskoossa kopioita maailman arkkitehtuurin helmistä ja voit nauttia perheen ja ystävien kehuista ja kommenteista.

LEGO:ja jokaiseen elämänvaiheeseen!

Käytämme evästeitä Hyväksy Lue lisää