Ilmainen toimitus yli 80€ tilauksiin (Ei koske Big'N'Heavy-tuotteita tai kotiinkuljetuksia.)

0

L.O.L

Rajaa tuloksia
Ikä
Hinta
Varastosaatavuus
Poista rajaukset
Apply

L.O.L. Surprise-nukke TOYS”R”USista

Oletko valmis leikkiin ja hauskoihin yllätyksiin? L.O.L. Surprise-nukke sisältää seitsemän salaisuuksia täynnä olevaa kerrosta, joista viimeisestä paljastuu ikioma nukkesi. Jokaisen yllätysnuken tarina on ainutlaatuinen, ja kun riisut värikkäästä pallosta kerroksia, sinulle avautuu vähitellen pallon sisällä olevan nuken tarina. Kerros toisensa jälkeen löydät yllättäviä ja hauskoja tarvikkeita, jotka sopivat täydellisesti juuri sinun yllätysnukellesi.


Pallon ensimmäisestä kerroksesta löydät salaisen viestin! Mahdatkohan arvata, millainen sinun nukkesi tarina on? Pallon seuraavaan kerrokseen kätkeytyy upeita tarroja, joilla voit koristella nukkesi tai oman huoneesi. Vain mielikuvitus on rajana! Kolmas ja neljäs kerros tarjoavat mahdollisuuden oppia tuntemaan nukkesi vielä paremmin, sillä sieltä löydät nuken suloisen tuttipullon ja kengät. Nyt nukeltasi puuttuvat enää vaatteet ja asusteet. Ne löytyvät pallon viidennestä ja kuudennesta kerroksesta. Lopuksi pallon sisällä on oma yllätysnukkesi, jonka voit koristella ja pukea pallosta löytyneiden upeiden yllätysten avulla.


Mutta ei tässä vielä kaikki – yllätyksiä on luvassa lisää! Kun syötät nukkeasi tuttipullolla, voit varautua yllätykseen. Nukke saattaa itkeä tai sylkeä – joten ole varuillasi! Voit asettaa nukkesi pallon päälle, kun et enää leiki sillä, tai voit kylvettää nukkeasi pallossa. Nukke saattaa vaihtaa väriä! Yli 45 yllätysnukkea tarjoavat tuntikausien hauskanpitoa ja salaisuuksien täyttämää leikkiä.


Käytämme evästeitä Hyväksy Lue lisää