Ilmainen toimitus yli 80€ tilauksiin (Ei koske Big'N'Heavy-tuotteita tai kotiinkuljetuksia.)

0

Nerf

Rajaa tuloksia
Ikä
Hinta
Varastosaatavuus
Poista rajaukset
Apply

Tyylikäs NERF-blasteri kädessäsi sinua ei pidättele mikään. Ottelu alkaa, on aika lyödä vastustajat! NERF aloittaa hauskimmat ottelut ja harjoittelu tekee sinusta NERF-mestarin.

Kaikki NERF-pyssyt ampuvat vaahtomuoviammuksia, joten ketään ei pääse oikeasti sattumaan. Fiksua, vai mitä? TOYS”R”US:lta löydät huikean NERF-valikoiman. Blasteripyssyt, jousipyssyt ja vesipistoolit – täällä ollaan!

NERF keksittiin vuosia sitten, ehkäpä jo ennen kuin äiti ja isä olivat edes syntyneet. Keksittyään vaahtomuovipallon, jota lapset ja aikuiset voivat heitellä sisällä, keksijöistä tuli maailmankuuluja. Mitään vastaavaa ei ollut aiemmin nähty.

1970-luvusta lähtien NERF on kehittynyt paljon ja uusia tuotteita kehitellään jatkuvasti, mutta sama vanha taustafilosofia on edelleen ajankohtainen. Nimittäin se, että hauskaa voi pitää ketään tai mitään vahingoittamatta. Ja se, että leikkien pyörteissä päätyy välillä pihalle ja joskus ollaan sisätiloissa. Millaisia NERF tuotteita sitten on tehty?

 

NERF vaahtomuoviblasterit ja vesipyssyt

 

NERF on tehnyt monenlaisia vaahtomuoviblastereita, joista NERF-blasteri on tunnetuin ja suosituin. Lataa blasterisi ammuksilla ja ampuminen voi alkaa! Ammukset on tehty vaahtomuovista, joten pelaaminen on turvallista. Siis sinulle, vastapelaajallesi sekä äidin kalliille maljakolle. Ota NERF-blasterisi esille, kun ympärillä näkyy vihollisia. Tee hyvä taistelusuunnitelma ja valmistaudu voittoon.

NERFin valikoimista löytyy myös makeita vesipyssyjä, eikä mikään voita kunnon vesisotaa. Kaverit koolle ja vesisota suihkautetaan vauhtiin. Mitä jos yrität vaikka yllättää vastapuolen selustan? Aina yhtä hauskaa. Ja läpimärkää.

Jos etsit hauskoja leikkipyssyjä, jotain vähän villiäkin, olet TOYS”R”US-verkkokaupassa oikeassa paikassa. Meiltä löydät nimittäin parhaat NERF-pyssyt, kuten muun muassa:

  • NERF-blasterit monessa eri koossa. Nappaa blasteri kainaloon ja yllätä kaverit salamannopealla vaahtomuoviryöpyllä!
  • NERF-jousipyssyt. Aseta muutamia tölkkejä vaikkapa aidalle riviin ja testaa, osutko! Tämä vaatii pientä harjoittelua, mutta meillä tykätään haasteista.
  • SUPER SOAKER ja muut hauskat vesipyssyt, kesäpäivien takuuvarma hitti!

NERFin kanssa ei tylsää päivää tule, eli valitse pian suosikkisi. Voit toki toivoa useita erilaisia, jotta olet aina valmis taisteluun kuin taisteluun. Ethän unohda vara-ammuksia.

 

NERF TOYS”R”US:lta

 

Kun tilaat TOYS”R”US:lta vaahtomuoviblasterin, toimitamme sen sinulle mahdollisimman nopeasti. Ymmärrämmehän toki, ettei taistelu odota.

NERF blasterit, vesipyssyt, jousipyssyt ja paljon muuta hauskaa löydät verkkokaupastamme. Tutustu NERF tuotteiden valikoimaamme yllä. Kamppailu alkakoon!

Käytämme evästeitä Hyväksy Lue lisää