OUTRA Pro -trampoliini 366 cm

Tuotenumero 000000000116015001

Details

Promotions

Kampanja
Säästä 10 € jokaista käyttämääsi 50 € kohti* Tiedot
*Ei koske lahjakortteja tai pelikonsolituoteryhmää
Alennettu hinta 250,00 €

Add to cart options

Product Actions

Loppu verkkokaupasta

Suurten BigNHeavy-tuotteiden kotiintoimitus 49 €
Suurten BigNHeavy-tuotteiden toimitusmaksu on 49 € tilausta kohden. BigNHeavy-tuotteet toimitetaan aina suoraan kotiosoitteeseen.

Tuotekuvaus

Vankka trampoliini ja turvaverkko OUTRA SPORT Pro -trampoliini on ihanteellinen vaihtoehto hieman kokeneemmille hyppijöille, jotkahaluavat loistavia hyppyominaisuuksia ja rahalle vastinetta. Pro-trampoliinin pystysuorien jalkojen ja V-jalkojen musta jauhemaalattu teräsputki ja trampoliinin tummansininen vaahtomuovireunapehmuste tekevät siitä tukevan hyppyalustan taitojaan hioville hyppijöille. Ensimmäistä trampoliiniaan hankkiville ja kokeneemmille hyppijöille tämä trampoliini tarjoaa laatua ja kestävyyttä vuosiksi eteenpäin. Tukeva, galvanoidusta teräksestä valmistettu runko ja peite, joka on viritetty 3,5 mm paksuilla pehmustetuilla teräsjousilla.Mukana vahva turvaverkko. Trampoliinin korkeus maasta 90 cm. Kokonaiskorkeus koottuna 273 cm. Enimmäiskantavuus 150 kg. 366 cm.

Arvostelut

Myymäläsaatavuus

Tuotetiedot

Tuotekoodi
000000000116015001
Tuotemerkki
Outra
Alin suositusikä
06 years
Ylin suositusikä
16 years
Korkeus
23.0 CM
Pituus
151.5 CM
Leveys
36.0 CM
Paino
Palikoiden määrä
SPECIA

Toimitusvaihtoehdot

Big'N'Heavy-tuotteiden toimitusaika on 3-6 arkipäivää ja ne lähetetään varastoltamme Tanskasta. Tilaukset, jotka sisältävät useita tuotteita, voidaan toimittaa eri kuljetuserissä sekä eri toimituspäivinä. Big'N'Heavy-tuotteiden toimituskulut ovat aina 49 euroa. Maksat toimituskulut vain kerran riippumatta siitä, kuinka monta tuotetta tilauksesi sisältää. Jos teet monta eri tilausta, maksat toimituskulut erikseen jokaisesta tilauksestasi.

Suuret Big'N'Heavy-tuotteet toimitetaan suoraan kotiisi. Kuljetusliike ottaa sinuun yhteyttä puhelimitse, jolloin voidaan sopia toimituksen tarkempi ajankohta. Huomaathan, että toimitus tulee hyväksyä puhelimitse. Jos sinulle toimitettu tuote on viallinen tai sinulla on kysyttävää Big'N'Heavy-tuotteista, otathan yhteyttä asiakaspalveluumme.

Big'N'Heavy-tuotteen palauttaminen

Jos kadut ostostasi ja haluat palauttaa Big´N`Heavy-tuotteen, sinun tulee varmistaa, että palautettava tuote on pakattu kunnolla, sillä olet vastuussa tuotteesta siihen saakka, kunnes se on palautunut takaisin varastollemme. Palauttaessasi tuotetta sinun on toimitettava se samaan paikkaan, mihin kuljetusliike sen toimitti. Jos tilaus toimitettiin kuormalavalla, se täytyy myös palauttaa sellaisella.

Verkkokaupasta ostettuja Big´N`Heavy-tuotteita ei voi palauttaa myymälöihimme. Mikäli päätät palauttaa Big´N`Heavy-tuotteen, sinun on maksettava itse palautuskulut. Kun saamme palautuksesi takaisin varastollemme, hyvitämme sinulle palauttamasi tuotteen hinnan mutta vähennämme siitä aiheutuneet palautuskulut. Jos olet valinnut maksutavaksi laskun, saat laskun, joka sisältää toimituskulut sekä palautuksesta aiheutuneet kulut.

Big´N`Heavy-tuotteiden palautuskulut ovat aina vähintään 49 euroa. Jos esimerkiksi ostat 150 euroa maksavan trampoliinin, maksat trampoliinin hinnan sekä toimituskulut, eli yhteensä 150 + 49 euroa. Jos päätät palauttaa tuotteen, vähennämme hyvityksessä 150 eurosta 49 euroa, sillä maksat myös palautuksesta aiheutuvat kulut. Kun teet palautusta, ota yhteyttä asiakaspalveluumme. Asiakaspalvelun kautta tilaamme kuljetuksen palautettavalle tuotteelle. Voimme sopia kuljetusliikkeen kanssa sinulle sopivan ajankohdan, sillä sinun tulee olla paikalla kun tuotetta noudetaan.