Ilmainen toimitus yli 80€ tilauksiin (Ei koske Big'N'Heavy-tuotteita tai kotiinkuljetuksia.)

0
Rajaa tuloksia
Ikä
Hinta
Varastosaatavuus
Poista rajaukset
Apply

PIKMI POPS

Tutustu PIKMI POPSin söpöihin pehmoleluihin. Ensisilmäyksellä sitä voisi luulla isoksi tikkariksi, ja niin se osittain onkin. PIKMI POPS on kyllä iso tikkari, mutta ei syötävä sellainen. Se on tikkari valepuvussa. PIKMI POPS on nimittäin hurmaava pehmolelu, joka hyppää ylös tikkarista, kun sen avaa. Se ei ole ainoastaan viehättävä ulkonäöltään, vaan se tuoksuu myös taivaalliselta. Tämä aivan uudenlainen lelu herättää takuulla ihastusta sen saajassa.

Täältä TOYS’R’USista löydät kaikki erilaiset pehmolelut. Pitäisikö lapsesi kenties Espi-koirasta? Tai Tweezle-kissasta tai Huddy-kanista? Ne ovat kaikki suloisia jokainen omalla tavallaan ja piristävät jokaisen päivää. PIKMI POPS sisältää pehmolelun, yllätysriipuksen ja yllätysviestin. Kun lapsesi pääsee tutustumaan tähän jännittävään leluun, on hyvin ymmärrettävää, jos hänen on vaikea valita suosikkinsa monien suloisten pehmolelujen joukosta. Onneksi niiden hinta ei päätä huimaa, joten ne ovat oivallinen keräilykohde. Jos lapsellasi on siis tiedossa syntymäpäivät tai haluat muuten vain hemmotella häntä, voit yllättää hänet uudella PIKMI POPS -pehmolla.

Verkkokaupassamme on paljon suosittuja ja jännittäviä leluja kaikenikäisille lapsille. Tutustu valikoimaamme, josta löydät lukemattomia vaihtoehtoja syntymäpäiväksi, jouluksi tai muuhun tilaisuuteen. Mutta ole tarkkana – ostoskorisi täyttyy ennen kuin huomaatkaan, sillä saatat löytää kaupasta kauan etsimäsi tuotteen tai vastustamattomia tarjouksia. Olet myös aina tervetullut käymään yhdessä myymälöistämme, joita sijaitsee useissa isoimmissa kaupungeissa. TOYS’R’US on lapsesi suosikkilelukauppa. Meiltä löytyy valtava valikoima tuotemerkkejä ja niiden leluja kaikenikäisille tytöille ja pojille.

Käytämme evästeitä Hyväksy Lue lisää