Ilmainen toimitus yli 80€ tilauksiin (Ei koske Big'N'Heavy-tuotteita tai kotiinkuljetuksia.)

0

PLUM

Rajaa tuloksia
Ikä
Hinta
Varastosaatavuus
Poista rajaukset
Apply

Hyvä alku elämälle Plum Playn leluilla

Muovilelujen täyttämässä maailmassa puiset lelut ovat loistava vaihtoehto lapsen ensimmäisiksi leluiksi. Englantilaisen Plum Playn lelut ovat turvallisia ja kestäviä puuleluja. Yrityksen perustaneet Diane ja Jonathan Schaffer ovat jo kolmen vuosikymmenen ajan tehneet maailmasta hieman hauskemman paikan - tarjoamalla lapsille korkealaatuisia liukumäkiä, keinutelineitä, pomppulinnoja, potkulautoja, nukketaloja ja leikkikeittiöitä.

Nyt näitä Plum Playn laadukkaita leluja on saatavilla myös Suomessa, sillä olemme TOYS”R”USissa saaneet niitä tuotevalikoimaamme.

Se on hyvä uutinen kaikille lapsille ja lapsenmielisille, jotka tykkäävät liikkua ja käyttää mielikuvitustaan. Plum Playn lelut on nimittäin valmistettu sen ajatuksen pohjalta, että lapset voivat aina oppia uutta ja kehittyä. Leikkiessään he kehittävät tasapainoaan, kehoaan ja ajatteluaan. Plum Playn lelujen kanssa leikki voi alkaa heti, kun paikalla on uteliaita ja luovia lapsia.

Täyttä vauhtia eteenpäin, sillä leikkiminen on hauskaa

Plum Playn lelut on valmistettu kolmen periaatteen pohjalta: niillä leikkimisen tulee olla hauskaa, vain paras on riittävän hyvää ja meidän tulee kohdella toisiamme hyvin.

Plum Playn leluilla leikkiminen on mukavaa, sillä ne tarjoavat aina uutta tekemistä ja uusia näkökulmia. Leikistä ei tule koskaan tylsää, ja samoja leluja voi käyttää monissa eri leikeissä. Lapsille on sekä iloa että hyötyä leikistä, sillä lelut on suunniteltu siten, että niillä leikkiminen kehittää sekä ajattelua, kehoa että mielikuvitusta.

Vanhemmat, isovanhemmat ja lapset voivat olla varmoja siitä, että lelut ovat korkealaatuisia. Iso-Britannian vaativimmat lelujen testaajat ovat nimittäin testanneet lelut hyvin perusteellisesti, joten niillä leikkiessä sormiin ei tule tikkuja, ensiapulaukulle ei tule käyttöä, eikä poskille valu kyyneleitä. Ja vaikka lapset rakastavatkin myrkkysieni-leikkiä, leluissa ei ole myrkkyjä. Turvalliset lelut takaavat hyvät leikit lapsille ja mielenrauhan aikuisille.

Plum Playn lelujen kanssa leikki on aina onnistunut, mutta sen ei tarvitse vielä loppua. Voit ostaa Plum Playn leluja hyvällä omallatunnolla, sillä ne on valmistettu puutavarasta, joka on kaadettu kestävän kehityksen periaatteiden mukaisesti. 

Käytämme evästeitä Hyväksy Lue lisää