Ilmainen toimitus yli 80€ tilauksiin (Ei koske Big'N'Heavy-tuotteita tai kotiinkuljetuksia.)

0

Puiset lelut

Rajaa tuloksia
Ikä
Hinta
Varastosaatavuus
Poista rajaukset
Apply

Löydät paljon leluja täältä TOYS”R”US:lta. Mutta jos haluat löytää ne nostalgisimmat puulelut, katsasta verkkokauppamme valikoima. Täältä löydät sataprosenttista nostalgiaa ja laatua!

Puuleluja, jotka kestävä pitkään

Puulelut ovat vanha keksintö – mutta edelleen hurjan suosittuja pienokaisten keskuudessa. Puulelut nimittäin mahdollistavat ihanan ja inspiroivan leikin, joka päästää mielikuvituksen valloilleen. Useimmat puulelut ovat muotoilultaan yksinkertaisia ja ajattomia, ja antavat lapselle täysin vapaat kädet keksiä hauskimmat leikit ja tarinat. Puulelut ovat myös kestäviä, ja ne periytyvät hyväkuntoisina myös pikkusisaruksille. Puulelut kestävät myös villeimmissä leikeissä!

Minkä puulelun valitset lapsellesi? TOYS”R”US:lta löydät kaiken mitä voi kuvitella. Jos lapsesi on innostunut veturinkuljettaja, hanki hänelle puinen junarata, johon voi hankkia lisää osia myöhemminkin. Ohjaa junat asemalle ja anna matkustajien nousta kyytiin! Näiltä sivuilta löydät myös puuautot, joten lapsesi voi ajaa rallia ympäri huonettaan. Lapsesi voi myös taluttaa BRIOn vetokoiraa – tämä leluklassikko nimittäin rakastaa kävelylenkkejä!

Rauhallisina hetkinä voitte koota lapsen kanssa yhdessä puista palapeliä – tai lapsi voi koota sen myös itse! TOYS”R”US:lta löydät hauskimmat palapelit – sellaiset, joita koristavat suosikkihahmosi! Voit myös kirjoittaa lapsen nimen puukirjaimilla hänen huoneensa oveen – näin kaikki tietävät, kenen huone on kyseessä!

Puulelut TOYS”R”US:lta

Muistele omaa lapsuuttasi ja ilahduta lastasi upeilla puuleluilla TOYS”R”US:lta. Täältä löydät niin kävelyvaunut, keittiön, junat, parkkitalot ja keinuhevosen – ihanat lelut odottavat pientä leikkijää!

Jättimäisestä tuotevalikoimastamme löydät puulelut merkeiltä BRIO, KIDS-WOOD ja WONDERWORLD. Tutustu runsaaseen valikoimaamme yllä – muista tulla käymään myös toiste, sillä meiltä löydät usein myös villejä alennuksia!

Käytämme evästeitä Hyväksy Lue lisää