Ilmainen toimitus yli 80€ tilauksiin (Ei koske Big'N'Heavy-tuotteita tai kotiinkuljetuksia.)

0

Rakennuspalikat & rakennussarjat

Rajaa tuloksia
Ikä
Hinta
Varastosaatavuus
Poista rajaukset
Apply

Rakennuspalikka ei ole vain palikka. Kun sen yhdistää toisiin palikoihin, voi luoda aivan uuden maailman. Maailman, jossa kaikenikäisten lasten on hauska leikkiä.

Lapset rakastavat rakentamista. Sen vuoksi olemme tietenkin valinneet HIENOIMMAT ja kauneimmat lelut otsikon 'Rakennuslelut' alle – löydät ne näiltä sivuilta. Jos ostat tänään, postitamme tuotteen heti. Lapsesi ovat takuulla haltioissaan!

Rakennuslelut – rakenna ja leiki suosituilla LEGO palikoilla.

Kun lapsesi on rakennussarjan parissa, hänen eteensä avautuu hauska mielikuvitusmaailma. Lapsi kehittää mielikuvitustaan ja keskittymiskykyään rakentaessaan suurenmoisia luomuksiaan. Rakennussarja avaa oppimisen ja luomisen maailman – ja kun rakennus on valmis, leikki voi alkaa!

Vaikka lapsen rakennussarjan mukana usein tulee kokoamisohje, sitä ei ole pakko noudattaa. Lapsi saa itse päättää, miten hänen mielikuvituksensa ohjaa leikkiä!

TOYS”R”US:lta löydät laajan valikoiman leluja 'Rakennuslelut'-kategorian alta. Tulet erityisesti huomaamaan, että verkkokauppamme on täynnä HURJIMPIA LEGO pakkauksia. LEGO on maailman neljänneksi suurin leluvalmistaja, ja lapset ympäri maailman rakastavat näitä hauskoja leluja. Ja syystäkin! LEGO saa nimittäin mielikuvituksen laukkaamaan – leikkiä ja oppimista on luvassa.

Verkkokaupassamme on myynnissä kaikki SUOSITUIMMAT LEGO setit – muun muassa LEGO CITY, LEGO CREATOR, LEGO FRIENDS ja LEGO STAR WARS. Mars rakentamaan!

Rakennuslelut TOYS”R”US:lta

Millaisia rakennusleluja sinun lapsesi toivoo? Lapsi voi rakentaa kaikki rakennelmat itse, tai voitte rakentaa kaikki yhdessä. Katso, osaan itse! LEGOlta löydät myös HAUSKIMMAT pelit ja jännittävimmät DVD-elokuvat.

Sivuiltamme löydät myös työkaluja pienille lapsille. Tutustu BOSCH tuotteiden valikoimaan – voit valita esimerkiksi porakoneen tai fiksut työkäsineet. Nyt lapsi voi olla isän tai äidin apuna nikkaroimassa tai ripustamassa tauluja seinälle!

Tutustu LAAJAAN rakennuslelujen valikoimaamme!

Käytämme evästeitä Hyväksy Lue lisää