Ilmainen toimitus yli 80€ tilauksiin (Ei koske Big'N'Heavy-tuotteita tai kotiinkuljetuksia.)

0

Lasten polkupyörät

Rajaa tuloksia
Ikä
Hinta
Varastosaatavuus
Poista rajaukset
Apply

Pyöräily voi olla ensimmäistä kertaa kokeillessa hieman hankalaa. Mutta jo pienellä harjoittelulla lapsi oppii sen varmasti. Pyörällä on ihana laskea mäkeä alas ystävien kanssa tai pyöräillä ruokakauppaan hakemaan maitoa.

Miten valita oikea pyörä lapsellesi

TOYS”R”US:lta löydät VALTAVAN valikoiman pyöriä. Mikä on lapsellesi sopivin?

Onko lapsesi valmis kokeilemaan taitojaan ensimmäisellä pyörällään? Potkupyörä saattaa tällöin olla oikea valinta. Potkupyörät on valmistettu erityisesti 2-5-vuotialle lapsille, jotka eivät vielä osaa ajaa polkupyörällä. Potkupyörän avulla he oppivat hallitsemaan tasapainoaan ja koordinoimaan liikkeitään suhteessa pyörään. Kun lapsi hallitsee potkupyörällä ajelun mestarillisesti, on ensimmäinen askel kohti oikeaa pyöräilyä otettu. Potkupyörän avulla opittu tasapainon hallinta tulee tarpeeseen, kun lapsi kokeilee oikeaa pyörää ensimmäisen kerran. Voi myös olla, ettei lapsen tarvitse käyttää edes apupyöriä ensimmäisillä pyöräilykerroilla.

Tässä muutamia neuvoja, joiden avulla onnistut valitsemaan täydellisen pyörän juuri sinun lapsellesi:

  • Valitse oikeankokoinen pyörä. Lapsi saa hyviä kokemuksia pyöräilystä, jos pyörä on lapsen pituuteen nähden sopivan kokoinen. Jos pyörä on liian suuri, sitä on vaikea ohjailla. Tämä saattaa pelottaa lasta, ja pyöräily ei silloin tunnu alkuunkaan mukavalta. Jos pyörä on liian pieni, se tuntuu lapsesta epämukavalta. Lapsi voi myös kompuroida, jos pyörä on liian pieni. Etsi siis lapsellesi oikeankokoinen pyörä – ja jos sinua mietityttää jokin, voit ilman muuta koeajaa pyörän jossain TOYS”R”US:n monesta liikkeestä.
  • Kuten edellä mainittiin, on tärkeää vaihtaa pyörän kokoa, kun pyörä käy liian pieneksi. Näin voit varmistaa, että lapsi kokee pyöräilyn miellyttävänä. Kun olet valitsemassa suurempaa pyörää, älä koskaan hyppää koon yli – valitse suoraan seuraava koko, vaikka se saattaakin tulla kalliimmaksi pitkällä aikavälillä. Se luo mukavuutta lapsellesi.
  • Jos lapsesi on epävarma tasapainostaan, kiinnitä pyörään apupyörät. Se on hyvä alku!

Pyöräily on ihanaa toimintaa, jota lapsi voi harrastaa yksin tai yhdessä koko perheen kanssa. Pyöräilkää kauniina sunnuntaina puistoon piknikille. Hyppää vain pyörään selkään, ja menoksi. Lapsen on hyvä liikkua vähintään 60 minuuttia päivittäin, ja pyöräily on erinomaista liikuntaa.

Muistakaa tärkein: hyvä pyöräilykypärä, joka sopii lapsen päähän. Näin lapsi on turvassa, jos jotain odottamatonta tapahtuu.

Polkupyörät lapsille TOYS”R”US:lta

Lapset kasvavat koko ajan, joten polkupyörä ei saisi olla hankinnoista kallein. Tutustu VALTAVAAN pyörävalikoimaamme ja kohtuullisiin hintoihimme verkkokaupassamme – ihanat pyöräretket odottavat! TOYS”R”US:lta löydät hienoimmat polkupyörät, joita sekä tytöt että pojat rakastavat. Pyörä on täydellinen lahja minkä tahansa ikäiselle lapselle, ja se ilahduttaa varmasti!

Pidä hauskaa pitkillä pyöräretkillä!

Käytämme evästeitä Hyväksy Lue lisää