Ilmainen toimitus yli 80€ tilauksiin (Ei koske Big'N'Heavy-tuotteita tai kotiinkuljetuksia.)

0

Lasten sähköautot

Rajaa tuloksia
Ikä
Hinta
Varastosaatavuus
Poista rajaukset
Apply

Lasten sähköautot

Kauniin ja nopean urheiluauton herättämä innostus ei saa ainoastaan autoista kiinnostuneen äidin tai isän kasvoja hehkumaan. Myös lapset rakastavat vauhtia ja seikkailuja, joten perheen pienimmätkin ovat takuulla yhtä hurmioituneita ohitse kaasuttavasta makeasta urheiluautosta. Lasten ei tarvitse edes odottaa tulevansa täysi-ikäisiksi, ennen kuin he saavat itse istahtaa ratin taakse. Meillä on monia erilaisia lapsille tarkoitettuja sähköautoja, joiden ansiosta pienimmätkin lapset voivat kokea vauhdin hurmaa ja antaa tuleen hulmuttaa hiuksia.

Ride On – Anna lasten kokea vapauden tunne

TOYS’R’USista löydät laajan valikoiman Ride Onin siistejä sähköautoja. Ajoneuvoja on saatavilla monia eri malleja, ja ne ovat niin oikeannäköisiä, että jopa äiti ja isä voivat kadehtia sellaisella ajamista. Päästä lapsesi seikkailemaan omin päin näillä makeilla autoilla. Hän saa kokea mahtavan vapauden ja itsenäisyyden tunteen, kun äiti ja isä eivät enää päätäkään, mihin ajomatka suuntautuu. Valikoima on laaja kattaen sekä henkilöautot, maastoautot, moottoripyörät että traktorit, ja lisäksi ajoneuvoja on saatavilla monenkokoisina. Jos lapsia on useampia jonossa odottamassa omaa ajovuoroaan, sinun kannattaa valita kahdenistuttava malli. Näin lapset saavat kokea yhdessä hauskoja ja vauhdikkaita elämyksiä ilman kinastelua ja erimielisyyksiä. 

Akulla toimiva ja kauko-ohjattava auto

Sähköauto toimii ladattavalla akulla. Akku on riittävän tehokas myös epätasaisessa maastossa ajamiseen. Näin sillä voi ajaa nurmikolla, hiekalla tai sorassa. Jos lapsesi ei ole vielä tarpeeksi vanha ajamaan itse autoa, hän pääsee silti ajelulle. Auto on nimittäin varustettu kauko-ohjaimella, jonka avulla aikuinen voi ohjata sitä monen metrin etäisyydeltä. Sinun ei tarvitse myöskään pelätä, että lapset kulkeutuvat seikkailemaan liian kauas, sillä enimmäisnopeus on alle 10 km/h ja akussa riittää virtaa noin tunnin ajomatkaan, joten lapset eivät ehdi kauaksi kotoa.

Toteuta lapsen unelma omasta autosta

Kun ostat lapsellesi sähköauton, annat hänelle muutakin kuin mahdollisuuden tuntikausien hauskanpitoon. Tarjoat hänelle hauskoja elämyksiä, jännittäviä retkiä ulkoilmassa ja tilaisuuden tutustua pihan joka nurkkaan. Toteuta lapsesi unelma omasta autosta – ja jos valitset huippunsa viritetyn Audin, Mersun, Land Roverin tai nelipyöräisen moottoripyörän, toteutat kenties samalla myös äidin tai isän unelman upeasta autosta. Jos lapset – tai isä ja äiti – eivät ole vieläkään saaneet kokea riittävästi vauhdin hurmaa, voit tutustua laajaan valikoimaamme ralliautoja ja autoratoja sekä radio-ohjattavia leluja. Me tarjoamme tiukkaa toimintaa koko rahan edestä!

Käytämme evästeitä Hyväksy Lue lisää