Ilmainen toimitus yli 80€ tilauksiin (Ei koske Big'N'Heavy-tuotteita tai kotiinkuljetuksia.)

0

Potkulaudat

Rajaa tuloksia
Ikä
Hinta
Varastosaatavuus
Poista rajaukset
Apply

Matkalla kouluun? Hyppää potkulaudan päälle, niin pääset nopeammin perille.

Potkulauta on todella hauska kulkuväline kaikenikäisille lapsille. Kun katsot ympärillesi kaupungissa, huomaat, että siitä on nopeasti tullut yksi suosituimmista lasten kulkuvälineistä – polkupyörän suosio on kärsinyt, mutta potkulauta porskuttaa, koska sitä on niin helppo kuljettaa ja varastoida. Myös siksi potkulauta on täydellinen, jos koko perhe lähtee kesämökille tai kävelylle puistoon. Voit tuosta vain heittää potkulaudan auton peräkonttiin ja lähteä matkaan!

Aja tai tee temppuja potkulaudallasi

Ota lapsi mukaan, kun sinun täytyy lähteä ostoksille. Lapsi voi ajaa potkulaudalla vieressäsi, ja ostosreissusta tulee yhtäkkiä paljon hauskempi! Lapsi työntää vauhtia jaloillaan ja etenee nopeasti.

Kaipaako lapsesi kuumeisesti omaa potkulautaa? Täytä hänen toiveensa syntymäpäivä- tai joululahjan muodossa – tai voithan yllättää hänet tuiki tavallisena torstaina. Pienimmille valikoimastamme löytyy kolmipyöräinen potkulauta, jolla lapsi pysyy paremmin tasapainossa, kun hän vasta tutustuu potkulautailuun. Perheen pienimmille suunnatuissa potkulaudoissa seikkailevat ITSE ILKIMYS, MONSTER HIGH ja HELLO KITTY hahmot – ja olemme varmoja, että löydät valikoimastamme potkulaudan, jota lapsi rakastaa!

Jotkut potkulaudat sopivat täydellisesti perheen pienimmille – toiset puolestaan paremmin hieman isommille lapsille. Tutustu potkulautoihimme, joilla lapsi voi tehdä villejä temppuja tai rullailla rampilla. YouTubesta löytyy runsaasti inspiraation lähteitä – ne takaavat monen tunnin hauskanpidon!

Riippumatta siitä, minkä potkulaudan valitset lapsellesi, muista kaikkein tärkein: nimittäin pyöräilykypärä. Ja jos lapsi aikoo harjoitella hurjia temppuja, muista myös muut suojavarusteet käsiin, polviin ja kyynärpäihin.

Potkulaudat TOYS”R”US:lta

TOYS”R”US:lta löydät monenlaisia potkulautoja. Meillä on VALTAVA valikoima! Löydät varmasti potkulaudan, jota lapsesi rakastaa! Tutustu siis potkulautavalikoimaamme, josta löydät muun muassa merkit RAZOR, ATLANTA, YVOLUTION ja SCOOT & RIDE. Ja lapsi on valmis liikkumaan leikiten. Lapsen olisi hyvä liikkua vähintään 60 minuuttia päivittäin – ja potkulaudalla se käy leikiten!

Käytämme evästeitä Hyväksy Lue lisää