Ilmainen toimitus yli 80€ tilauksiin (Ei koske Big'N'Heavy-tuotteita tai kotiinkuljetuksia.)

0

Squishy

Rajaa tuloksia
Hinta
Varastosaatavuus
Poista rajaukset
Apply

Lukemattomia erilaisia hahmoja

Squishy-suku on suuri, ja sen haarat ulottuvat aina eläinten maailmasta keittiön perukoille. Vaahtokumilelujen avulla kaikenikäiset lapset voivat valmistaa herkullisen gourmet-aterian ja avata oman leipomon yhdellä kertaa. Valikoima on niin laaja, että siitä löytyy mieluisia hahmoja jokaiselle lapselle. Lapset tulevat mielellään mukaan keittiöön, kun heillä on käytössään omat Squishy-valikoimasta poimimansa ruoka-aineet ja keittiövälineet. 

Squishy-sukuun kuuluu laaja valikoima eläimiä ja fantasiahahmoja, jotka sulattavat useimpien lasten sydämet. Joukosta löytyy niinkin monenlaisia eläimiä kuin pieniä kaneja, kissanpentuja, herttaisia elefantteja ja kirahveja, joista lapsesi voi koota oman eläintarhansa. Vain mielikuvitus asettaa rajat sille, mitä eläimiä lapsesi kokoelmaan voi kuulua.  Jos lapsi kaipaa lisää eläimiä eläintarhaansa, lahjahaku-toiminnon avulla voit tutustua TOYS”R”USin valikoimaan ja löytää uusia asukkaita lapsesi eläintarhaan.

Leluilla useita käyttömahdollisuuksia

Squishy-tuotteiden tavoitteena on, että niiden puristaminen ja vastaavasti hahmon palauttaminen takaisin muotoonsa on mukavaa puuhaa sekä aikuisista että lapsista. Leluja on niin helppo käyttää, että kaikenikäiset lapset ja leikkimieliset aikuiset pysyvät mukana. Ultrakevyt tuote on täydellinen lelu autoon, kun lapset kaipaavat viihdykettä pitkälle automatkalle. Tai koululaukkuun lapselle, jonka on vaikeaa keskittyä, niin että hän voi halutessaan kaivaa laukusta käteen sopivan rauhoittavan lelun. Vastaavasti aikuinen voi käyttää Squishy-lelua kiireisen päivän keskellä rauhoittamaan levottomia sormia. 

 

Squishy-lelut TOYS”R”USista

Uudet vaahtokumista valmistetut Squishy-lelut saavat sormesi kihelmöimään ja nostavat hymyn huulille. Lelut on valmistettu materiaalista, jota voi muotoilla käsillä ja joka palaa takaisin muotoonsa, kun päästät siitä otteesta. Vaahtokumi on höyhenen kevyttä, joten voit huoletta antaa perheen pienimpienkin leikkiä niillä. Squishy-lelujen erilaiset muodot ja kirkkaat värit ovat niin silmiä hiveleviä, että ne pitää saada nähdä omin silmin. 

Käytämme evästeitä Hyväksy Lue lisää