Ilmainen toimitus yli 80€ tilauksiin (Ei koske Big'N'Heavy-tuotteita tai kotiinkuljetuksia.)

0

Katso kaikki

Katso kaikki

Viihdy tuntikausien ajan!

Pelaa Star Wars peliä yksin tai lastesi kanssa tietokoneella tai pelikonsolilla tai hanki Star Wars -leluja, jotka saavat mielikuvituksesi laukkaamaan uusia taisteluja kohden!

TOYS”R”US tarjoaa runsaasti huippuhauskoja Star Wars -leikkikaluja, jotka tarjoavat monipuolista viihdykettä. Osta hieno valomiekka, suojaudu Star Wars -kypärällä tai taistele vihollista vastaan olohuoneessasi. Tai ehkäpä haluat pukeutua hyytävän mustaan Darth Vader -naamioon. Voit myös valita laajasti Star Wars -pelejä, oli pelikoneenasi sitten PC, PS3 tai Xbox. Tai ehkäpä toiveenasi on löytää Star Wars -hahmot monipuolisiin mielikuvitusleikkeihin. Tutustu sivuihimme ja käy Star Wars -ostoksille – laajasta tarjonnastamme löydät varmasti niin nuoria kuin vanhempiakin Star Wars -faneja ilahduttavia tuotteita.

Enemmän kuin leluja...


Tuo arkeesi lisää Star Wars -tunnelmaa! Sijoittele Star Wars -tuotteita arjen askareisiin. Tyylikkäät Star Wars -hammastahna ja Star Wars -hammasharja tekevät hampaiden harjaamisesta hauskempaa koko perheelle, eivätkä aamut tunnu enää samalta, kun herätyskellossa komeilee Darth Vader. Ajan tarkistat yhtä tyylikkäästi myös hauskasta Star Wars -rannekellosta. Star Wars -kassissa kulkevat helposti mukana ruuat ja erilaiset tarvikkeet, Star Wars -reppuun on mukava pakata koulutarvikkeet ja lomamatkan tunnelmaa nostaa Star Wars -vetolaukku. Lapset ilahtuvat varmasti 16” Clone Wars -pyörästä, jossa on Fauber-keskiö, etukäsijarru, takajalkajarru, apupyörät, etu- ja takaheijastimet sekä pyörien heijastimet ja soittokello.  Kun pimeä laskeutuu, on parasta sytyttää Star Wars -seinälamppu ja antaa lasten kömpiä sänkyyn nauttimaan makoisia unia Star Wars -pyjamassa.

TOYS”R”US tarjoaa upean laajan valikoiman Star Wars -tuotteita, joiden joukosta löydät monta tapaa tehdä omasta ja lastesi arjesta viihtyisämmän ja hauskemman.

Paljon Star Wars -tuotteita kaikenikäisille faneille

Meiltä löydät upean laajan valikoiman suosittuja Star Wars -tuotteita. Onko sinun tai lastesi haaveena taistella Anakin Skywalkerin valomiekalla, laittaa Star Wars -peli konsoliin ja viihtyä sen parissa tuntikausia, koristaa seinät Star Wars -julisteilla tai kokea uudelleen elokuvan kohtaukset Star Wars -hahmojen avulla? Meidän avullamme onnistut! TOYS R US tarjoaa nimittäin sinulle tämän kaiken, ja hiukan enemmänkin, sillä valikoimamme sisältää runsaasti Star Wars -leluja ja muitakin huippuhauskoja tuotteita. Jos sinua onnistaa, etsimäsi Star Wars -tuotteet saattavat tänään olla ulottuvillasi jopa alennettuun hintaan!
Käytämme evästeitä Hyväksy Lue lisää