Ilmainen toimitus yli 80€ tilauksiin (Ei koske Big'N'Heavy-tuotteita tai kotiinkuljetuksia.)

0

Trolls

Rajaa tuloksia
Ikä
Hinta
Varastosaatavuus
Poista rajaukset
Apply

TROLLS – Lähde mukaan hiuksetnostattavaan seikkailuun

Lähde TROLLS:ien hiuksetnostattavaan seikkailuun

TROLLS-hahmot vievät lapsesi hiuksetnostattavaan seikkailuun, kun peikkojen värikäs fantasiamaa kaipaa pelastusta kamalilta Bergen-hirviöiltä. Yltiöpositiivinen ja laulamista rakastava peikko Poppy tempaa seikkailuun mukaansa äreän Risun, joka on aina hiukan varuillaan mahdollisen vaaran varalta. Erikoisen kaksikon päämäärä seikkailussa on saada takaisin ihmeellinen taikamaailma, jossa asuu peikkojen lisäksi myös muita jännittäviä hahmoja. Trolli-kylässä tapaat mm. hilpeän DJ Suskin, aina juhlamielellä olevan Kai Timantin, hulvattoman Cooperin ja muodikkaat kaksoissiskokset Satinin ja Silkin. Peikkojen henkeäsalpaava matka on täynnä ylä- ja alamäkiä ja tuhottomasti hauskanpitoa – ja TROLL:ien taianomaisessa maassa kaikki tietävät, että kaikki on parempaa laulun ja tanssin rytmittämänä.

Taattua hauskanpitoa ja tuulentuivertamia kampauksia TROLL:ien parissa

Lähde jännittävään seikkailuun ikioman TROLL:isi kanssa. Jokainen peikkohahmo on uniikki persoonallisuus jonka kruunaavat upeat hiukset, joiden kampaamisesta ja tyylistä päätät juuri sinä mielesi mukaan. Yhdenkään päivän hiustyylin ei tarvitse muistuttaa toista. Kaikki TROLL-peikot ovat karismaattisia otuksia, jotka rakastavat tanssia ja laulaa ja he odottavat innoissaan uusien ystävien tapaamista, joiden kanssa iloita yhdessä. Musiikki ja laulu täyttävät suuren osan peikkojen taikamaailmasta, missä kuulet taatusti useita tarttuvia kappaleita kun lähdet uuteen seikkailuun suosikkipeikkohahmosi kanssa.

Päätät itse milaisiin jännittäviin tai hauskoihin kommelluksiin päädytte TROLL:isi kanssa. Vain mielikuvituksesi on rajana seikkailun muokkaamisessa – mutta mielikuvitus ei muokkaa peikkosi hiuksia. Sen teet tietenkin aivan itse!

Ota TROLL:ia kädestä ja tuo figuurisi kotiin

Meillä Toys R Usissa on laaja valikoima TROLLS-tuotteita. Yhdessä lapsesi kanssa voitte mm. valita suosikkinne lukuisista TROLL-figuureista, jotka tarvitsevat apua esimerkiksi hiustensa muotoilussa. Voitte myös ryhtyä jahtiin ja kerätä kaikki 24 erilaista pientä TROLLS-figuuria, joilla myös on ikimuistoiset hiustyylit. Valikoimastamme löytyy myös TROLLS-hahmosetti, johon kuuluu Poppy-figuuri hiussalonkeineen. Poppy rakastaa suuria ja hullunkurisia kampauksia. Kutsu loput peikot kylään ja pidä iloisten ja erikoisten hiustyylien sävyttämät kemut! Meiltä löydät lisäksi yllätyspussit, stylistisetit, pyyhkeet, kirjoitusalustoja ja paljon muuta. Toy R Usista löydät kaiken tarvittavan, jotta lapsesi pääsee kokemaan peikkojen taianomaisen ja hauskan fantasiamaailman.

Yhdessä lukuisista myymälöistämme voitte valita lapsesi kanssa käsikädessä kaikista TROLLS-figuureista sen, joka on teille kaikista mieluisin. Verkkosivuillamme voitte myös helposti klikata itsenne lukemaan eri hahmojen luonteenpiirteistä. Kaikkiin TROLL-peikkoihin ja niiden uniikkeihin persooniin tutustuttaan päätöksen tekeminen on nimittäin paljon helpompaa. Oletteko iloisia ja optimistia tyyppejä kuten Poppy? Tai ehkä pidätte muodista ja glamourista kuten kaksoissisarukset Satin ja Silk? Ehkäpä perheeseenne sopisikin parhaiten Cooperin hassutteleva persoona? Suosikistanne riippumatta nyt on helppo tarttua TROLL:ia kädestä ja saada figuuri kotiin vain muutamassa päivässä!

Käytämme evästeitä Hyväksy Lue lisää