Suositut LEGO-teemat

 

Lasten ja aikuistenkin suursuosikki LEGO on valmistanut leluja vuodesta 1932 saakka. Maailman valloittaneet LEGO-palikat ilmestyivät markkinoille vuonna 1958. Suosion salaisuus on lopulta melko yksinkertainen: LEGO-leikit ovat opettavaisia, mielikuvituksekkaita ja todella hauskoja.

LEGOn historia alkoi, kun tanskalainen Ole Kirk Christiansen perusti LEGO-nimisen leluyrityksen. Hän yhdisti nimeen tanskankieliset sanat "leg" (leikki) ja "godt" (hyvä), sillä hän halusi tarjota lapsille hauskoja ja opettavaisia leikkejä. Aluksi yritys valmisti puisia leluja, mutta vuonna 1942 alkoivat uudet LEGO-tuulet puhaltaa. Legendaarinen LEGO-palikka keksittiin vuonna 1958 – ja itse asiassa LEGO-palikka on tismalleen samankokoinen vielä tänäkin päivänä.

LEGO-maailmassa elämä on täynnä hullunkurisia asioita ja yllättäviä käänteitä. Tutustu LEGO CITY -kaupunkiin, lähde seitsemän meren LEGO PIRATES -seikkailuun tai vietä aikaa LEGO FRIENDS -ystävien seurassa. LEGO aukaisee ovet maailman hauskimpiin rakennusleikkeihin. TOYS"R"US:lta löydät valtavan LEGO-valikoiman, tietenkin. Tutki vaihtoehtoja ja päätä, millaiseen LEGO-seikkailuun sinä tahdot lähteä.

LEGO – leiki ja opi värikkäillä palikoilla

LEGO-tuotteista tuli pian lanseerauksensa jälkeen tunnettuja lasten ja aikuisten keskuudessa kaikkialla maailmassa. LEGO on itse asiassa saanut Vuosisadan Lelu -arvonimen peräti kaksi kertaa.

LEGO on maailman neljänneksi suurin lelujen tuottaja, ja jos olet hulluna LEGOihin, olet ehkä käynyt myös LEGOLANDissa. LEGO-leikit sopivat jokaiselle lapsille, sillä kukapa ei rakastaisi palikoiden kasaamista. Joihinkin sarjoihin kuuluu kokoamisohjeet, jotta upeiden rakennusten, linnojen tai vaikkapa merirosvolaivojen rakentaminen olisi hieman helpompaa. Rakentaessa luovuutesi pääsee valloilleen – eikä rajana ole muuta, kuin oma mielikuvitus.

Muun muassa näistä on LEGO-leikit tehty: kehitys, luovuus, systemaattinen ajattelu ja tietenkin hauskanpito. Oppiminen on kivaa, ja LEGO-palikat tukevat myös motoristen taitojen ja luovuuden kehitystä.

LEGO-valikoimaan kuuluu huima määrä kekseliäitä ja mielikuvituksekkaita rakennussarjoja monin eri teemoin. Valitse esimerkiksi jokin seuraavista kokoelmista:

  • LEGO DUPLO: DUPLO sopii täydellisesti pienemmille lapsille. Palikat ovat suuria, joten ne sopivat pienen lapsen käteen. Myös perheen pikkuiset saavat siis olla mukana rakentamassa!
  • LEGO CITY: Kaupungissa tapahtuu kaikenlaista. Autot ajavat, poliisit päivystävät ja juna kulkee täyttä vauhtia. Tämän LEGO-kokoelman avulla pääset seuraamaan vilkkaan kaupungin elämää.
  • LEGO FRIENDS: Suloiset LEGO FRIENDS -hahmot ovat valmiina leikkimään kanssasi. Yhdessä voitte vaikka rakentaa hienon lahjatavaraliikkeen tai lentää kuumailmapallolla. Mitä muuta hauskaa tekemistä keksit ystävien kanssa?

Sitten on tietenkin vielä LEGO STAR WARS, LEGO NINJADO, LEGO CREATOR... Valinnanvara ei lopu kesken!

LEGO-tuotteet löydät TOYS"R"US-verkkokaupasta

LEGO-rakennussarjan parissa tunnit kuluvat siivillä. Millaisia seikkailuja sinä aiot rakentaa? Voit aloittaa esimerkiksi LEGO STAR WARS -avaruusaluksesta, LEGO NINJAGO -lohikäärmeestä tai ihanasta LEGO FRIENDS -kuumailmapallosta.

Hauskimmat LEGO-rakennusleikit alkavat TOYS"R"US:lta. Valikoimamme on valtava niin verkkokaupassa kuin myymälöissäkin. Tutki rauhassa ja löydä suosikkisi. LEGO aloittaa hauskimmat ja mielikuvituksellisimmat leikit. Kokeile itse!

LEGO, the LEGO logo, the Minifigure, DUPLO, BIONICLE, LEGENDS OF CHIMA, DIMENSIONS, the FRIENDS logo, the MINIFIGURES logo, MINDSTORMS, MIXELS, NINJAGO and NEXO KNIGHTS are trademarks of the LEGO Group. ©2016 the LEGO Group.