Ilmainen toimitus yli 80€ tilauksiin (Ei koske Big'N'Heavy-tuotteita tai kotiinkuljetuksia.)

0

Altaat

Rajaa tuloksia
Ikä
Hinta
Brand
Varastosaatavuus
Poista rajaukset
Apply

 

Tarkistuslista ennen uima-altaan ostamista

 1. Pihallani on tasainen, pehmeä paikka altaalle.
 2. Altaan ympärillä on paljon tilaa.
 3. Altaan yläpuolella ei roiku mitään.
 4. Minulla on ulkovesihana.
 5. Minulla on ulkovirtapistoke.
 6. Minulla on viemäri altaan tyhjennystä silmällä pitäen.
 7. En halua altaaseeni kutsumattomia vieraita.

 

Haluatko uima-altaan?

Ovatko perheen vesipedot jo kaivaneet uikkarinsa esille? Odotatteko pärskähtelevän hauskoja vesileikkejä? Kun päätös uima-altaan ostamisesta on tehty, tarvitsee enää miettiä muutamia yksityiskohtia. Minkä kokoinen, millaisia puhtaanapitotarvikkeita ja minkälainen suodatinjärjestelmä? Lukaise osto-oppaamme, niin saat tietää kaiken tarvittavan laajasta allasvalikoimastamme.

 

 

 

Uima-allasostoksilla 

Malta vielä hetki! Me tiedämme, että odottaminen on tuskaa, kun olet jo mielessäsi laittanut uimalasit päähäsi ja toinen jalkasi on valmiina altaassa. Kannattaa kuitenkin ensin pohtia seuraavia kolmea kysymystä:

 1. Kuinka kauan haluat uima-altaan kestävän?
  Onko altaan tarkoitus kestää seuraavaan kesään? Silloin kannattaa silmäillä isompia altaita, joissa on suodatinjärjestelmä. Kaikki altaamme ovat pitkäikäisiä ja laadukkaita, mutta ilman suodatinjärjestelmää niiden puhdistaminen on työläämpää, joten niitä on vaikeampi pitää hygieenisinä vuodesta toiseen.
 2. Kuinka aiot käyttää uima-allasta?
  Ainoastaan pihasi koko asettaa rajoituksia altaan koolle, mutta jos haluat altaan, jota voit siirrellä, valitse pienempi malli: sitä on helpompi liikutella ja se on helpompi laittaa käyttövalmiiksi.
 3. Onko uima-allas koko perheen käyttöön?
  Uuden altaan on sovittava perheesi tarpeisiin. Onko allas lapsille? Onko se ulkoporeamme? Onko uima-allas koko perheelle? Lue lisää erilaisista uima-altaista alempaa osto-oppaasta.

 

Käytämme evästeitä Hyväksy Lue lisää