Ilmainen toimitus yli 80€ tilauksiin (Ei koske Big'N'Heavy-tuotteita tai kotiinkuljetuksia.)

0

Leikkitornit ja muut pihaleikit

Rajaa tuloksia
Ikä
Hinta
Varastosaatavuus
Poista rajaukset
Apply

Leikkimökit ja leikkikentät

Ulkoleikit ovat aivan parasta – monet lapset yhtyvät tähän. Ja niin mekin! Sillä mikä voisi olla hauskempaa kuin trampoliinilla hyppiminen, kiipeilytelineen huipulle kapuaminen tai korkealle taivaisiin saakka keinuminen? Trampoliinit, pomppulinnat, kiipeilytelineet ja muut ulkoleikkeihin tarkoitetut välineet tarjoavat tuntikausien hauskanpitoa ja haastavaa leikkiä omalla pihalla – ja voit tietysti itse olla menossa mukana.

Trampoliini on lasten mielestä yksi kaikkein hauskimpia leikkivälineitä. Aikuiset saattavat pitää tehtävää hieman hankalana, sillä ensin pitää purkaa iso paketti, niin että kaikki osat ovat siististi näkyvillä, ja sitten pitää tarkistaa, että pienimmätkin ruuvit ja mutterit ovat tallella. Lopuksi koko komeus pitää vielä koota. Mutta lupaamme, että aikasi on hyvin käytetty. Lapsesi tulevat rakastamaan trampoliinilla pomppimista, ja kun se on lopulta saatu pystytettyä – täydellisenä symbolina vanhempien lapsiaan kohtaan tuntemasta rakkaudesta – ette osaa itsekään pysytellä siitä erossa. Niin hauskaa siinä hyppiminen on.

Ulkoleikkien riemu

Puutarhan peränurkasta saattaa löytyä keinuteline, joka ensisilmäyksellä ei tee kovin suurta vaikutusta. Mutta laitapa lapsi istumaan keinuun – minkäikäinen lapsi tahansa – ja katso, mitä tapahtuu! Tylsä ja mitäänsanomaton teline muuttuu todelliseksi huvipuistoksi täynnä iloa ja riemua. Joskus yksinkertaiset asiat ovat kaikkein hauskimpia.

Hieman isommille lapsille leikkimökki edustaa täydellistä turvapaikkaa. Siellä lapsi voi rauhassa vaikka paistaa lettuja lehdistä ja mullasta valmistetusta taikinasta ja piiloutua samalla isän ja äidin valvovalta silmältä. Leikkimökissä lapsi saa hetkeksi kadota omaan mielikuvitusmaailmaansa – ja jos letut palavat pohjaan tai leikkimökkiin tulee odottamattomia vieraita, hän tietää avun olevan aivan lähellä.

Pomppulinna on tarkoitettu kaikille reippaille lapsille. Ja hieman uhkarohkeille. Lapsille, jotka eivät hätkähdä tasapainon menettämisestä, vaan nousevat taas jaloilleen ja pomppivat iloisesti uudelleen. Kuten kaikissa muissakin asioissa, harjoitus tekee tässäkin mestarin. Ja odota vain, niin näet – pian oma lapsesi on pomppulinnan kuningas tai kuningatar!

Meiltä TOYS”R”USista löydät kaikki lelut ja välineet, jotka tekevät lasten – ja lastenmielisten – ulkoleikeistä hauskoja. Jos sinulla on kysyttävää koskien tuotteitamme, toimitusta tai palautusta, löydät todennäköisesti vastauksen tältä sivulta, josta löydät myös asiakaspalvelumme yhteystiedot.

Käytämme evästeitä Hyväksy Lue lisää