Ilmainen toimitus yli 80€ tilauksiin (Ei koske Big'N'Heavy-tuotteita tai kotiinkuljetuksia.)

0
Rajaa tuloksia
Ikä
Hinta
Brand
Varastosaatavuus
Poista rajaukset
Apply

 

Apua trampoliinin ostoon

Jiihaa! Luet parhaillaan trampoliinisivustoamme, joka johdattaa sinut hyppäyksen lähemmäksi omaa trampoliiniasi. Ennen kuin alat lämmitellä hyppimistä varten, kannattaa kuitenkin lukaista trampoliinien osto-opas, josta löydät vastaukset turvallisuutta, laatua ja kunnossapitoa koskeviin kysymyksiin.

 

 

Turvallista, mutta hauskaa

TOYS"R"USin trampoliinien kohdalla on helpottavaa muistaa, että ne ovat erittäin turvallisia. Tämä johtuu siitä, että:

 • Testaamme kaikkien trampoliiniemme turvallisuuden lukemattomia kertoja.
 • Turvavaatimuksemme ovat tiukemmat kuin EU:n asettamat vaatimukset.
 • Kaikkien trampoliiniemme mukana tulee turvaverkko.

Nyt kun tiedät meidän huolehtineen tärkeimmistä turvallisuustesteistä, voit keskittyä itse testaamaan tuotteiden hauskuuden.

 

Laatu on hauskempaa

Hyppiminen on hauskaa, mutta vielä hauskempaa on, kun hyppiminen ei tyssää lyhyeen. Sen vuoksi uuden trampoliinisi tulee olla laadukas. TOYS"R"USista löydät ainoastaan trampoliineja, jotka on valmistettu laadukkaista materiaaleista. Asiantuntijamme ovat huomioineet metallin käsittelyn, trampoliinin rakenteen ja materiaalien paksuuden, taatakseen sinulle parhaan ja turvallisimman hyppimiskokemuksen.

 

Pidä hyvää huolta trampoliinistasi

Mitä parempaa huolta pidät trampoliinistasi, sitä hauskempaa sitä on käyttää. TOYS"R"USin trampoliinit ovat erittäin kestäviä, joten yleensä voit unohtaa kunnossapitohuolet ja keskittyä hyppyjesi hiomiseen. Voit kuitenkin huolehtia siitä tarkistamalla kaikki pienet osat, ja jos sää muuttuu todella huonoksi, irrota niistä hauraimmat.

 

Kaikkia TOYS"R"USin trampoliineja yhdistää hauskuus, mutta siihen samankaltaisuudet taitavatkin loppua. Täältä voit lukea kaiken tarvittavan trampoliineista, jotta oikean mallin valinta sujuisi helpommin. Kun olet mielestäsi lukenut tarpeeksi, sinun kannattaa piipahtaa myymäläämme katsomaan trampoliinejamme – valinta on nimittäin hauskempaa, kun mallin näkee oikeasti edessään.

Osto-opas

Trampoliinit

 

Millainen trampoliini sopii lapselleni?

Hyppely on hauskaa kaikenikäisten mielestä, jonka vuoksi meillä TOYS"R"USissa on trampoliineja kaikenikäisille lapsille.

1–3-vuotiaat Suosittelemme ensitrampoliinia nuorimmille lapsille, joiden tasapaino ja koordinaatiokyky ovat vielä kehitysvaiheessa. Tässä trampoliinissa ei ole turvaverkkoa, joten voit tukea lasta hyppimisen aikana.

3–5-vuotiaat Kun tasapaino ja koordinaatiokyky ovat kehittyneet, kannattaa hankkia minitrampoliinimme. Sen mukana tulee turvaverkko, joten voit huoletta antaa lapsen pomppia itsenäisesti.

6–99-vuotiaat Kuusivuotiaita ja sitä vanhempia odottavat jo toisenlaiset hyppimismahdollisuudet, sillä sen ikäisille löytyy laaja valikoima TOYS"R"USin trampoliineja neljästä erilaisesta mallistostamme: kunto-, perus-, PRO- ja VULY-trampoliinit.

Mikä trampoliini minun tulisi valita?

Meillä on trampoliineja niin lapsille kuin aikuisille. Kun lapsi on yli 6-vuotias, voit valita jonkin neljästä mallistostamme: kunto-, perus-, PRO- ja VULY-trampoliinit.

OUTRAn kuntotrampoliinit:

Tämä trampoliini tarjoaa vastinetta rahoille, sillä kuntotrampoliinimme on hauska mutta edullinen vaihtoehto.

OUTRAn perustrampoliinit:

Kun perheeseen on aika hankkia hieman isompi trampoliini, perustrampoliinimme on hyvä vaihtoehto. Nämä modernit klassikot ovat erittäin kestäviä ja hauskoja. Saatavilla on kolme eri kokoa, ja nyt voit myös hankkia niihin löysemmät jouset, jos trampoliini tuntuu liian jäykältä.

OUTRAn PRO-trampoliinit:

Kun vain paras kelpaa, silloin kannattaa hankkia PRO-trampoliini. Ne ovat OUTRAn trampoliineista selkeästi jykevimpiä. Ne sopivat niin leikkeihin kuin ammattimaisempaan trampoliinivoimisteluun, ja jos trampoliini on liian jäykkä perheen nuorimmaisille, voit hankkia siihen löysemmät jouset. Trampoliinista on saatavilla kaksi eri kokoa.

VULY:

Tuntuuko, että hypyt voisivat olla vieläkin ilmavampia? VULY Thunder -trampoliinilla se onnistuu. Sen täysin uudenlainen muotoilu nostaa hyppimisen uudelle tasolle. Jos etsit muotoilultaan ja laadultaan jotain täysin uutta ja innovatiivista, VULY Thunder on valintasi. Sen tavallisista trampoliineista poikkeavat jouset mahdollistavat entistä korkeammat hypyt – sen vuoksi VULYn turvaverkkokin on tavallista korkeampi. Kuulostaako vastustamattomalta? Kokeile ja totea se itse!

Turvallisuus

 Hyppiminen on entistä nautittavampaa, kun tiedät kaikkien TOYS"R"USin trampoliinien olevan turvallisia.

Me testaamme kaikkien trampoliiniemme turvallisuuden lukemattomia kertoja

Testivaiheessa trampoliineillamme on hypitty ja niitä on vedetty, työnnetty ja puristettu kerta toisensa jälkeen, jotta voimme olla varmoja niiden kestävän rutkasti enemmän kuin mille ne altistuvat takapihallasi. Alansa asiantuntijat ovat kehittäneet trampoliiniemme kaikki osat, joten ne ovat laadukkaita ja kestäviä.

Turvavaatimuksemme ovat tiukemmat kuin EU:n vaatimukset

Sanomattakin on selvää, että kaikki trampoliinimme täyttävän EU:n asettamat vaatimukset, mutta omat vaatimuksemme ovat jopa niitä tiukemmat. Me emme tingi trampoliinien turvallisuudesta!

Kaikkiin trampoliineihimme sisältyy turvaverkko

Verkko peittää jouset ja estää hyppijää tippumasta trampoliinilta maahan, ja siinä on oviaukko, jotta lapset eivät sotkeudu verkkoon.

Sinun ei siis tarvitse huolehtia TOYS"R"USista hankkimasi trampoliinin turvallisuudesta. Olemme testanneet sen perusteellisesti, joten sinä pääset testaamaan sen hauskuuden.

Hyvät turvatarvikkeet

Kaikkien TOYS"R"USin trampoliinien mukana tulee turvaverkko, mutta jos haluat panostaa turvallisuuteen enemmän, tässä on muutamia hyviä vinkkejä.

Tikkaat: Tiesitkö, että suurin osa trampoliinionnettomuuksista tapahtuu, koska hyppijät eivät malta kiivetä trampoliinilta alas varovasti vaan hyppäävät maahan? Tikkaat ratkaisevat tämän pulman.

Kiinnitystarvikkeet: Kiinnitystarvikkeilla voit kiinnittää trampoliinin maahan, jotta se ei lentele tuulessa ympäriinsä.

Trampoliinin reuna: Trampoliinin reuna estää nuorempia lapsia ja eläimiä ryömimästä trampoliinin alle, jossa nämä saattaisivat loukkaantua.

Lisäksi meillä on paljon muita hyviä trampoliinitarvikkeita – myös leikkeihin ja peleihin.

Hyvät turvaohjeet trampoliinin käyttöön

Yli 20 vuoden kokemus trampoliinien parissa työskentelystä on opettanut meille paljon niiden hauskuudesta ja turvallisuudesta.

 • Enintään kaksi henkilöä saa hyppiä yhtä aikaa.
 • Jos sinulla on niska- tai selkävaivoja, käänny lääkärin puoleen ennen hyppimistä.
 • Noudata aina trampoliinin ikäsuosituksia.
 • Sulje turvaverkon oviaukko ennen hyppimistä.
 • Älä tee kuperkeikkoja.
 • Älä yritä hypätä turvaverkon yli.
 • Älä yritä hypätä turvaverkosta takaisin trampoliiniin.
 • Tarkista trampoliinin kaikki tärkeimmät osat ennen hyppimistä.

Miten suojaan trampoliinini tuulisella säällä?

Kiinnitystarvikkeiden ostaminen on aina hyvä idea, sillä niillä saat kiinnitettyä trampoliinin maahan. Se on paras suojakeino tuulisessa säässä.

Jos kuitenkin tiedät, että myrsky on nousemassa, suosittelemme purkamaan trampoliinin.

Laatu

Trampoliineissa laatu maksaa, mutta TOYS"R"USissa saat rahojesi vastineeksi myös hieman ekstraa. Meillä on yli 20 vuoden kokemus trampoliineista, joten tiedämme, miten niistä saa kimmoisimpia ja kestävimpiä. Alansa asiantuntijat ovat testanneet trampoliinimme kerta toisensa jälkeen, jotta niissä ei esiintyisi rakennevaurioita, käyttöiän mukanaan tuomia vikoja tai sääolosuhteista johtuvia ongelmia.

Teknisesti suuntautuneita kiinnostanee tietää, että trampoliineissamme on täysin galvanoidut teräsrungot. Pehmuste on erittäin kestävä, muoviosat jykevätekoisia ja vinyyli huippulaadukasta. Niinpä trampoliinista riittää rutkasti iloa useiksi vuosiksi.

Enimmäiskantavuus ja laatu

Monet ihmiset luulevat trampoliinin enimmäiskantavuuden olevan suoraan verrannollinen sen laatuun, mutta se ei pidä paikkaansa. Enimmäiskantavuus ja jousien lukumäärä ovat toki verrannolliset tiettyihin asioihin. Esimerkiksi kaikki TOYS"R"USin trampoliinit on suunniteltu siten, että samaa trampoliinia voisivat käyttää mahdollisimman monet eri-ikäiset ja -painoiset hyppijät. Näin ollen mahdollisimman usean perheenjäsenen on hauska käyttää niitä, ja meistä hauskuus on yksi keskeisimpiä ominaisuuksia trampoliineissa.

Kunnossapito

 Onneksi trampoliinit ovat melko jykeviä ja kestävät vuosikausien hyppimistä ja leikkimistä. Yleisesti ottaen trampoliini on hyvin pitkäikäinen, ja parina ensimmäisenä vuotena sinun ei juuri tarvitse huolehtia sen kunnossapidosta.

Kannattaa kuitenkin muistaa, että mitä paremmin huollat trampoliiniasi, sitä pitkäikäisempi se on. Ja sitä kauemmin pystyt nauttimaan siitä.

Tähän listaan olemme koonneet muutamia kunnossapitovinkkejä:

- Peitä trampoliinisi. Hanki suojapeite, joka suojaa sitä auringolta ja sateelta.

- Irrota tärkeimmät ja herkimmät osat, jos sää muuttuu todella huonoksi.

- Tarkista trampoliini usein, jotta voit varmistua pienimpien osien olevan ehjiä.

- Vaihda heikot osat ennen kuin ne rikkoutuvat. Löydät varaosat TOYS"R"USista.

- Älä ikinä hypi kengät jalassa, vaan hypi sukkasillaan tai paljasjaloin.

- Poista kaikki terävät esineet ja korut ennen hyppimistä.

Varaosia trampoliiniisi

Meiltä TOYS"R"USista löydät varaosia trampoliiniisi, joten hyppimiseen ei pääse syntymään liian pitkää taukoa.

Leikit ja pelit

 Meillä TOYS"R"USissa on paljon välineitä, jotka tekevät trampoliinilla hyppimisestä entistä hauskempaa! Miltä kuulostaisi trampoliinikoripallo? Tai LED-valot tuomaan tunnelmaa hämärässä hyppimiseen? Entäpä trampoliiniteltta trampoliinissa leiriytymiseen? Tutustu hauskaan trampoliinivälinevalikoimaamme täällä.

Trampoliinin kokoaminen

 Trampoliiniin kannattaa hankkia kiinnitystarvikkeet, jotta voit kiinnittää trampoliinin maahan tuulista säätä silmällä pitäen. Ennen sitä on kuitenkin löydettävä hyvä paikka trampoliinille.

Sellainen on tasainen ja pehmeä nurmialue. Kova alusta tekee hyppimisestä tylsempää. Trampoliinin ympärillä on oltava vähintään kaksi metriä tyhjää tilaa. Myös sen yläpuolella on oltava riittävästi tilaa, jotta voit hyppiä niin korkealle kuin haluat.

Miten siirrän trampoliiniani?

Suosittelemme valitsemaan kerralla hyvän paikan trampoliinille, sillä sen siirtäminen ei ole helppoa. Se kuitenkin onnistuu, jos siirtomatka on lyhyt.

- Trampoliinin siirtämiseen tarvitaan aina vähintään kaksi ihmistä.

- Teippaa kaikki liitinosat ilmastointiteipillä ennen siirtourakkaa.

- Nostakaa trampoliinia hieman ylös maasta ja pitäkää se vaakasuorassa siirron aikana.

Fysioterapeutin suositukset

 Jos sinulla on niska- tai selkävaivoja, suosittelemme kääntymään lääkärin tai fysioterapeutin puoleen ennen trampoliinilla hyppimistä.

Jos vaivoja ei ole, voit aloittaa hyppimisen heti. Hyppiminen on itse asiassa varsin terveellistä. Tiesitkö, että

- Trampoliinilla pomppiminen on nivelille 80 prosenttia kevyempää kuin hölkkä.

- 10 minuutin pomppiminen trampoliinilla vastaa puolen tunnin hölkkää.

- Trampoliinilla pomppiminen kehittää koordinaatiokykyä juoksua tai muita perinteisiä kuntoilumuotoja tehokkaammin.

Kokoamisohjeet

 Vaikka pomppiminen olisi jo päällimmäisenä mielessä, kannattaa ensin rauhassa perehtyä trampoliinin kokoamisohjeisiin: kunnolla koottu trampoliini tekee hyppimisestä hauskempaa. 

Käytämme evästeitä Hyväksy Lue lisää