0

Vesileikit

Rajaa tuloksia
Ikä
Hinta
Brand
Poista rajaukset
Apply

Kun kylvet upeiden TOYS”R”US-vesilelujen kanssa, saat takuulla kurttuiset sormet – kun kerran aloitat leikin, voi olla vaikea lopettaa!

Kylpeminen ei aina huvita lapsia. Riisuminen tuntuu kylmältä, ja ehkä joku on joskus saanut kirvelevää saippuaa silmäänsä. Tee kylpyhetkestä ihana päätös päivälle ostamalla hauskimmat ja hullunkurisimmat vesilelut. Niin lapsestakin on mukavampi kylpeä. Kylvyssä lapsi voi luoda oman mielikuvitusmaailmansa, jossa lapsi asuu yhdessä merenneitojen, ystävällisten kalojen ja hullunkurisen kilpikonnan kanssa. Roolileikki saa alkaa!

Tee kylpyhetkestä hauska oikeanlaisilla vesileluilla

Kylpyammeessa voi tapahtua mitä vain hauskaa, kun olet tutustunut valikoimaamme, josta löydät hauskimmat vesilelut. Muistathan huomioida, tarvitaanko vesileluun paristoja. Näin lapsesi ei joudu pettymään, kun rakas vesilelu ei toimikaan kylpyhetken lähestyessä.

Oletko jo tutustunut TOYS”R”US:n kattavaan vesileluvalikoimaan? Meillä on mistä valita! Meiltä löydät esimerkiksi suloiset ROBOFISH kalat ja ROBO MERMAID merenneidot. Ne vain odottavat, että pääsisivät mukaan vesiseikkailuihin lapsesi kanssa! Voit myös laittaa ne uimaan kulhoon lastenhuoneeseen. Jos ne nukahtavat, koputa vain kevyesi kulhon reunaa, niin ne uivat taas!

Voit valita myös klassisen vesilelun, kuten kylpyankan tai moottoriveneen. Täydellisiä vesileikkejä perheen pienimmille. Kun hankit oikeanlaiset lelut, tulee kylpyhetkestä todella hauska – ja lopulta kurttuiset sormet!

Vesileikkejä ja kylpyleluja TOYS”R”US:lta

Onko lapsesi valmis kylpemään? Varmasti, jos valitset upeimmat kylpylelut villeimpiin vesileikkeihin TOYS”R”US:lta. Meillä on kattava valikoima, mistä löydät kaiken merenneidoista kylpyankkoihin. Ne kaikki rakastavat kylpemistä – odota ja katso!

Hauskoja vesileikkejä voi leikkiä myös puutarhan tai pihan uima-altaassa. Voit valita! Vietä ihania hetkiä mahtavien vesileikkien parissa.

Käytämme evästeitä Hyväksy Lue lisää