Ilmainen toimitus yli 80€ tilauksiin (Ei koske Big'N'Heavy-tuotteita tai kotiinkuljetuksia.)

0

Vesipyssyt

Rajaa tuloksia
Ikä
Hinta
Varastosaatavuus
Poista rajaukset
Apply

Yleensä pistooli ampuu luoteja. Siltä se ainakin villissä lännessä näyttää. Mutta kotona omassa pihassa pistoolit ampuvat vettä!

Hyvä vesisota on juuri oikeanlainen kuuman ja aurinkoisen päivän aktiviteetti. Pyydä mukaan koko perheesi ja ystäväsi, ja jakautukaa kahteen joukkueeseen. Laatikaa suunnitelma: Miten toinen joukkue parhaiten päihitetään? Vesisota alkaa, valmiina hyökkäykseen! Aseina joukkueilla on upeat vesipistoolit ja -kiväärit, joita löydät TOYS”R”US:lta valtavan määrän. Verkkokaupastamme löydät hauskojen vesileikkien maailman. Kuka voittaa vesisodan?

Vesisota – hauska ja liikunnallinen kesäleikki

Kun vesisota on julistettu alkaneeksi, meno on hurjaa. Katso, miten äiti kasteli isän vedellä! Hyvään vesisotaan tarvitaan hienoimmat ja parhaimmat vesipistoolit ja -kiväärit. Ja ne löydät TOYS”R”US:lta. Monet vesipistooleista ampuvat metrien päähän, joten voit kastella vastustajan jopa pihan toiselta laidalta. Ja kohta vastustaja on läpimärkä! Voit myös piileskellä kulman takana ja yllättää äidin ja isän vesisuihkulla, kun he tulevat kotiin asioiltaan. Muista juosta, etteivät he saa sinua kiinni!

TOYS”R”US:lta löydät monenkokoisia vesipistooleja ja -kiväärejä. Jotkut sopivat täydellisesti pienille lapsille, ja toisilla taas pääsevät vesisotimaan hieman isommat lapset. Monissa vesipistooleissa on isot säiliöt, joten olet täysin ylivoimainen, kun vastustajalta loppuu vesi. Silloin on sinun aikasi iskeä!

Kun vesisota päättyy, olette tietysti kaikki jälleen hyviä ystäviä. Vesisodassa tärkeintä ei ole voitto, vaan hauskanpito.

Vesipistoolit ja -kiväärit TOYS”R”US:lta

Oletko valmis villiin vesisotaan? Tutustu siis TOYS”R”US:n upeaan vesikiväärivalikoimaan. Osta vesipistoolit koko perheelle, niin kaikki ovat valmiina taisteluun – ja laita vettä valmiiksi saaviin, niin voitte helposti täyttää pistoolit uudelleen. Valikoimastamme löydät muun muassa NERF, OUTRA BLAST ja XSHOT -vesipistoolit ja -kiväärit.

Tervetuloa tutustumaan VALTAVAAN valikoimaamme!

Käytämme evästeitä Hyväksy Lue lisää