Ilmainen toimitus yli 80€ tilauksiin (Ei koske Big'N'Heavy-tuotteita tai kotiinkuljetuksia.)

0

Vauvojen & taaperoiden lelut

Kun vauva tulee maailmaan, hän alkaa heti oppia monenlaisia asioita. Aistit, motoriset taidot, tasapaino, koordinaatiokyky ja sosiaaliset taidot alkavat kehittyä. Lapsen päivät kuluvat tutkiskellessa maailmaa ja ympärillä olevia ihmisiä – mutta lapsen kyvyt kehittyvät hauskalla tavalla jonkin jännittävän vauvalelun avulla.

Vauvalelut on suunniteltu nimenomaan kehittämään ja aktivoimaan lasta. TOYS”R”US:lta löydät VALTAVAN valikoiman upeanvärisiä ja -mallisia vauvaleluja. Tutustu alla olevaan valikoimaamme!

Vauvalelut kehittävät lastasi

Parhaimmat vauvalelut kehittävät lapsen aisteja, koordinaatiokykyä ja motorisia taitoja. Valitse esimerkiksi puuhamatto, jonka päällä lapsesi voi makoilla ja nauttia olostaan. Matto on pehmeä, joten vauva makaa mukavasti, ja hänen yläpuolelleen voi ripustaa erilaisia puuhaleluja. Kirkkaat värit, vaihtelevat muodot ja hauskat äänet kehittävät ja stimuloivat aisteja, joten lapsi löytää kokonaan uuden maailman.

Voit ostaa myös kehittävän kävelyauton pienelle lapselle. Kävelyauton tukemana lapsen jalat vahvistuvat, ja sen avulla hän oppii pikku hiljaa ottamaan ensiaskelensa ja pysymään tasapainossa. Ennen kuin huomaatkaan, lapsi on ottanut ensimmäiset askelensa itse, ilman kävelyauton apua!

 TOYS”R”US:lta löydät laajan valikoiman vauvaleluja ja puuhaleluja. Jos epäröit, minkä lelun valitsisit, tutustu seuraaviin vaihtoehtoihin:

  • Puuhamatto stimuloi lapsen aisteja
  • Kävelyauto vahvistaa lapsen jalkoja ensiaskeleita varten
  • Mobile kiinnittää vauvan huomion ja stimuloi aisteja ennen kuin hän nukahtaa sänkyyn tai lastenvaunuihin
  • Purulelu helpottaa kipuja, kun hampaat puhkeavat

Vauvalelut TOYS”R”US:lta

 TOYS”R”US:lta löydät suosituimmat vauvalelut! Tutustu valikoimaamme –

 löydät varmasti juuri oikean tuotteen lapsellesi. Tutustu esimerkiksi palkittuun SOPHIE LA GIRAFE puruleluun tai PHILIPSin itkuhälyttimeen, jotka ovat erittäin laadukkaita. TOYS”R”US:lla hinta-laatusuhde on nimittäin kunnossa!

Myymme vauvaleluja SUOSITUIMMILTA brändeiltä kuten PHILIPS, FISHER-PRICE, LAMAZE ja BELLINO. Tervetuloa tutustumaan mahtavaan valikoimaamme!

Käytämme evästeitä Hyväksy Lue lisää